LEXON Bali 5000 mAh külső akkumulátor

5000 milliamperórás mobil akkumulátor USB-C töltési lehetőséggel, USB-A töltő kimenettel (9 Volt, 2 Amper) és vezeték nélküli, Qi gyorstöltővel.

Ár: bruttó 19 990 Ft


LEXON Bali 5000 mAh külső akkumulátor

Az Apple már több éve támogatja az iPhone készülékek vezeték nélküli töltését, amely területre megannyi gyártó jelent meg Qi szabványú töltőkkel és akkumulátorokkal. A LEXON Design Bali nevű konstrukciója az utazó felhasználók számára jelenthet ideális megoldást: nem csupán egy vezeték nélküli töltő, hanem egy 5000 milliamperórás külső akkumulátor, amely ráadásul vezetékesen is tud tölteni, vagyis három funkciót nyújt egyben.

LEXON Bali 5000 mAh külső akkumulátor

A LEXON Bali Wireless Power Bank kerek kialakítású, a LED kijelzőket tartalmazó fém részéből mint egy levél erezete vagy a távol-keleti naplemente fénysugarai ágaznak szét csíkok. Felülete elvi 10 Watt töltést biztosít, amelyből az iPhone modellek 7,5 Wattot tudnak felvenni, az AirPods és AirPods Pro fülhallgatók pedig ennél kevesebbet igényelnek. A töltőre ráhelyezhetünk egyébként bármilyen Qi képességű eszközt, legyen az egy alternatív telefonmárka vagy az iPhone Smart Battery Case nevű kiegészítő. 

A töltő a Qi vezeték nélküli kapcsolat mellett USB-A kapuval is rendelkezik, így ezen keresztül 9 Voltos, 2 Amperes töltést is képes biztosítani, amely akár egy iPad számára is hatékony lehet. Ez a kapu Quick Charge 3.0 megfelelőségű, a Qualcomm által gyártott töltő chipet tartalmazza, így a támogatott eszközök számára képes emelt teljesítményű töltést leadni. 

LEXON Bali 5000 mAh külső akkumulátor

Maga a LEXON Bali Wireless Power Bank USB-C kapuján keresztül töltődik, amelyhez a gyártó hófehér színű kábelt is biztosít. A töltést akár egy Mac USB-C kapujáról, akár egy Apple töltőről is elláthatjuk. 

A beépített 5000 milliamperórás akkumulátor révén út közben is tölthetjük a készülékeinket, például plusz áramat adhatunk az iPhone készüléknek az aktív városnézés egy kávézóban töltött félórája alatt. Az iPhone modellek bármelyikét legalább kétszer fel tudjuk tölteni, de a kisebb modelleket akár háromszor is. 

A LEXON Bali Wireless Power Bank hófehér színben érhető el, és két év garanciával kerül forgalomba.