Apple MagSafe akkumulátor (mjwy3zm/a)

Mágnesesen felpattanó, elegáns szilikon bevonatú akkumulátor USB-C és MagSafe tölthetőséggel az Apple-től.

Ár: bruttó 51 990 Ft


Apple MagSafe akkumulátor (mjwy3zm/a)

Az iPhone 12 szériával az Apple a Qi vezeték nélküli töltés új fokozatát mutatta be, hiszen mágneses megoldással kapcsolódik a készülék hátoldalához a töltő, ezáltal precízen illeszkedve maximalizálja a töltési teljesítményt. Ezt a technológiát aknázza ki a cég külső akkumulátora, a MagSafe akkumulátor, amely bármely iPhone 13 és korábbi iPhone 12 szériás készülék hátára ráilleszthető, és a vele a telefon készenléti ideje fokozható. 

Az iPhone készülékek többsége meggyőző akkumulátor időtartamot biztosít, ám a kiváló minőségű kamera, a navigációs képességek vagy éppen a sokoldalú kommunikációs tudás révén ezek intenzív használatnak vannak kitéve. Emiatt előfordulhat, hogy az akkumulátor egy napon belül jelentősen merülésnek indul. 

Ilyenkor praktikus egy tartalék akkumulátor, amely segítségével fokozhatjuk a készülék készenléti idejét. Az Apple MagSafe akkumulátornál nyilvánvalóan vannak lényegesen kedvezőbb árú megoldások, amelyek ráadásul nagyobb méretűek, és többször fel tudják tölteni a készüléket. Az Apple azonban az első olyan gyártó, amely a MagSafe képességet kiaknázva olyan akkut kínál, amelyet „viselni” tud a telefon, MagSafe tokokon keresztül is alkalmazható, és akár 15 Watt teljesítménnyel képes tölteni az iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max modelleket, illetve 10 Wattal az iPhone 13 mini és iPhone 12 mini készülékeket. Az akku vékony kialakítású, elegáns, finom tapintású, és bár hivatalosan az Apple semmilyen specifikációt nem közöl a kapacitásáról, egynél többször képes újratölteni az iPhone 13 Pro Max hatalmas akkumulátorát. 

Apple MagSafe akkumulátor (mjwy3zm/a)

Az Apple MagSafe Battery Pack Lightning csatlakozóval rendelkezik a töltés céljára, de az első olyan Apple termék, amely a visszafelé töltést is támogatja: vagyis ha az iPhone készülék hátán rögzítve található, és az iPhone hálózatra van csatlakoztatva, akkor az akku is töltődik. A termék támogatja a gyorstöltést, vagyis egy USB-C Lightning kábel segítségével akár a MacBook Pro töltőjével is feltölthetjük. Akár az iPhone készüléket, akár az akkumulátort töltjük Lightning kábelen keresztül, mindkét termék akkumulátora feltöltődik. 

A csomag az akkumulátort tartalmazza. Töltőt és kábelt külön tudunk vásárolni, illetve az iPhone kábelét, az iPhone, iPad és Mac töltőnek bármelyikét felhasználhatjuk. 

Apple MagSafe akkumulátor (mjwy3zm/a)

Az Apple MagSafe akkumulátor töltését az iOS az értesítési központ felületén kijelzi, így azt a rendszerből nyomon követhetjük. Ennek köszönhetően nincsenek a felületén csúnya LED-fények és gombok. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilitás:
• iPhone 14 Pro
• iPhone 14 Pro Max
• iPhone 14
• iPhone 14 Plus
• iPhone 13 Pro
• iPhone 13 Pro Max
• iPhone 13
• iPhone 13 mini
• iPhone 12 Pro
• iPhone 12 Pro Max
• iPhone 12 mini
• iPhone 12

Kapacitás: 1460 milliamperóra
Töltési feszültség: 7,62 Volt
Teljesítmény: 11,13 Wattóra