Eve Room HomeKit légminőség vizsgáló és kijelző

Beltéri légminőség figyelő berendezés, amely elősegíti a jól ütemezett szellőztetések végrehajtását.

Ár: bruttó 36 000 Ft


Az Eve Home cég az elsők között jelentette be HomeKit kiegészítőit, amelyek az iOS 9 megjelenésével párhuzamban széles körben elérhetővé váltak. Az Eve Home termékvonal finoman illeszkedik az otthonunkhoz, hasznos információkkal egészítve ki a mindennapjainkat, javítva az életminőségünket úgy, hogy az iOS eszközeink kényelmes felületén kommunikál. 

Az Apple HomeKit keretrendszer révén rengeteg olyan kiegészítő válik elérhetővé az iOS felhasználók számára, amely korábban kényelmetlen, stílusidegen megoldás volt, és amelyet éppen ezen okokból nem is használtunk. Az Apple bölcsen felismerte azt, hogy az iPhone kijelzője annyira otthonos terület, hogy ott szívesen nézzük meg a szobánk levegőjének minőségét, vagy reggeli zuhanyzás után a külső hőmérséklet adatokat. Az Eve Home pedig e célra olyan termékeket alkotott, amelyek nem hivalkodóak, finoman illeszkednek bármilyen helyiségbe, és kellően kis méretűek ahhoz, hogy jelenlétük ne legyen zavaró. 

Az Eve Room termék egy beltéri használatra kifejlesztett elemző egység, amely a belső légminőséget, a hőmérsékletet és a páratartalmat elemzi.  A termék három darab AA ceruzaelemmel működik.

Az Eve Room üzembe helyezése igen egyszerű: az App Store-ból letölthető ingyenes Eve alkalmazás segít a párosításban, az iOS eszköz kamerájának használatával leolvassa a HomeKit azonosítót a termékről, és lezajlik a Bluetooth párosítás. Mivel a készülékek Bluetooth Smart szabványt használnak, csak akkor történik kommunikáció, ha az iOS eszköz azt kezdeményezi, ezáltal az elem élettartam megnyúlik. 

Az Eve Room folyamatosan tájékoztat a hőmérsékletről és a páratartalomról. Annak változását kellemes megjelenésű grafikonon mutatja be. 

Fontos eleme emellett a légminőség elemzés. Ez megmutatja, hogy a levegő szennyezettsége milyen módon változott a helyiségben, kijelzi, hogy kiváló, jó vagy rossz a légminőség, ezzel szellőztetésre motivál. Emellett bizonyos szerves összetevők jelenlétét is elemzi a levegőben, amelyek felszaporodása esetén szintén a szellőztetést javasolja. Az Eve Home termékvonal további eleme, az ablak és ajtó nyitva tartását jelző kiegészítő révén azt is kijelzi, hogy az adott helyiségben mikor volt nyitva az ablak, és a grafikonon láthatjuk, hogy a szellőztetés mennyi idő alatt változtatja meg a légminőséget. 

Az Eve termékcsalád távolról is elérhető, ha a közelében található egy Apple TV (harmadik generációs, vagy újabb). Az Apple TV a beépített Bluetooth Smart képessége révén kommunikál az eszközökkel, WiFi kapcsolata révén pedig távolról elérhető az interneten keresztül, és biztosít kapcsolatot a HomeKit eszközök számára. 

Az Eve Room termék megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Eve Room

Beltéri légminőség figyelő berendezés, amely elősegíti a jól ütemezett szellőztetések végrehajtását.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

28 346,46 Ft + áfa

Bruttó 36 000 Ft