Eve Flare lampion

Az Apple HomeKit keretrendszerébe illeszthető, sokféle szín megjelenítésére képes, LED megvilágítású gömb.

Ár: bruttó 35 990 Ft

Az Eve márkanév alatt futó HomeKit keretrendszerű termékek egy vonzó eleme a Flare nevű, időjárásálló gömb lampion, amely kiváló hangulatfény a hálószobába, barátságos készenléti fény a gyerekszobába, de ideális háttérfény is lehet a nappaliba egy elnyúló baráti beszélgetés díszleteként. IP65 időjárásállósága révén a kerti találkozóinkat szétverő váratlan zápor sem okozhat számára kellemetlen meglepetést, illetve az Eve Motion mozgásérzékelővel összekötve akár állandó kelléke lehet az esti kerti sétáink látványos fényű világításának is.

Az Eve Flare elegáns fém állványon helyezkedik el, amely gyönyörű opálos fehér gömböt tart. Ennek belsejében találjuk a LED fényű izzót, amely Bluetooth 4.0 kapcsolattal kommunikál az iOS eszközeinkkel, illetve watchOS alkalmazása révén az Apple Watch karórával is, illetve a macOS Mojave rendszertől kezdődően a kompatibilis Mac gépekkel is. Az Eve alkalmazása többféle hangulatfény beállítást kínál, mint a cseresznyefa virágának hangulata, a sarki fény játéka, a naplemente, a tábortűz finom vibrálása, egy lágy szellő simogatta fa árnyékában tapasztalható zöldes fényjáték. Valamint konkrét színek is beállíthatók változás nélkül. Mivel a termék HomeKit kompatibilis, így az Apple Home / Otthon alkalmazásában is megjelenik a tudása akár az iOS, akár a macOS rendszereken, és egy központi HomeKit elosztó révén akár jelenetekbe is kapcsolható.

Az Eve Flare 7 Wattos, 90 lumen fényerejű LED fényforrást tartalmaz, és 25 centiméter az átmérője, vagyis igen markáns mérete van ahhoz, hogy egy helyiségben kellemesen mutasson. Természetesen több eszközt is lehetőségünk van kezelni az alkalmazásból, így keverhetjük a fényhatásokat és a hangulatot a helyiségben. Az egység egy feltöltéssel akár 6 órát is üzemel akkumulátorról, de hálózatról is használható.

Részletes technikai paraméterek

• 7 Wattos LED fényforrás
• 90 lumen fényerejű LED
• 25 centiméter átmérőjű opál fehér üveggömb
• Táp: 100-240 Volt hálózati áramforrásról, 50-60 Herz váltóáram
• Energia hatékonyság: A++ osztály
• Fogyasztás: 7 kilowattóra 1000 óránként
• Üzemeltetési hőmérséklet: 0-40 °C
• Üzemi páratartalom: 0-80%
• Kapcsolat: Bluetooth LE
• Vízállóság: IP65 megfelelőség szerint
• Akkumulátor: 6 óra világítás egy feltöltéssel

Rendszerkövetelmények:
Aktuális firmware használata mellett iOS 14 vagy iPadOS 14, macOS Catalina vagy újabb operációs rendszer
HomeKit elosztóról való vezérlés lehetséges


Eve Flare mobil lampion

Az Apple HomeKit keretrendszerébe illeszkedő LED lámpa számtalan szín megjelenítési képességével, beépített akkumulátorral, kültéri és beltéri használati lehetőséggel.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

28 338,58 Ft + áfa

Bruttó 35 990 Ft