Eve Button

Bluetooth Smart alapú, HomeKit keretrendszerre építő vezérlő eszköz, amely képes három HomeKit jelenetet megtanulni, és különféle gombnyomásokkal szabályozni.

Ár: bruttó 17 990 Ft

Az okos otthon úttörőjének számító Elgato cég sok-sok iOS vezérelt terméke kapcsán arra az eshetőségre is gondolt, amikor éppen nincsen a kezünkben valamilyen okos eszköz, vagy éppen vendégünk van, de nem szeretnénk elzárni tőle egyes HomeKit jelenetek használatát. Erre a célra született meg az Elgato Eve Button, amely egy Bluetooth alapú programozható HomeKit távvezérlő, amellyel a különböző jeleneteket tudjuk elérni és irányítani. 

A HomeKit keretrendszer rendkívül biztonságos, így nem szívesen osztozkodunk a vezérlésén. A helyszínen azonban célszerű lehet lehetővé tenni mások számára is, hogy például a házból való távozáskor önműködően leszabályozódjék a fűtés, kikapcsoljon a hifi rendszert ellátó konnektor áramellátása, stb. Vagy például hogy a vendégszobában hangulatos fények aktiválódjanak és meleget adjon a radiátor, illetve bekapcsoljon az a konnektor, amelybe az amúgy inaktív hűtőszekrény van bedugva. 

Az Apple által megalkotott HomeKit ereje éppen abban van, hogy összekapcsolódnak az akár eltérő márkájú eszközök, és együttműködésük révén könnyebbé teszik az életünket. Ha azonban nem saját iOS eszközeinkhez kötve szeretnénk használni a funkciókat, nagyon praktikus lehet egy távvezérlő, amely egyes jeleneteknél helyettesíti az iPhone készüléket. Ez a megoldás az Elgato Eve Button. 

Az Elgato Eve Button például képes arra, hogy a Nanoleaf népszerű HomeKit fényforrásainak működését szabályozza: egy nyomásra ki- vagy bekapcsolja, hosszú nyomásra új színsémára váltson, dupla bökésre csökkentse a fényerejét. 

De céges környezetben is használható a termék arra, hogy HomeKit képességű sötétítő technikánkat behúzza, a lámpákat lekapcsolja, a kivetítőt pedig árammal lássa el egy előadáshoz anélkül, hogy az előadónak manuálisan kellene ezekkel a feladatokkal megbirkózni. 

Az Elgato Eve Button összesen három HomeKit jelenetet tud eltárolni, vagyis logikusan olyan feladatokra képes, amelyeket nem távolról végzünk el, hanem olyankor, amikor otthon vagyunk. 

Az Elgato Eve alkalmazása segítségével könnyedén beállíthatjuk az Eve Button működését, felruházhatjuk a kívánt feladatokkal úgy, hogy a leginkább a segítségünkre legyen. 

Az Elgato Eve Button a Bluetooth 4.0 szabványt támogatja az alacsony energiafogyasztás érdekében. Együttműködik az iPhoneiPadiPod touchApple TV és Apple Watch eszközeinkkel, amelyek mindegyikével képes kommunikálni. 

Részletes technikai paraméterek

52 x 52 x 13 milliméter kiterjedés
CR2032 cserélhető elem több hónapos üzemidővel
Bluetooth Low Energy szabvány

Rendszerkövetelmények:
• iOS 11.2 vagy újabb rendszerű iPhone, iPad vagy iPod touch a vezérléshez
• Apple TV tvOS 11 vagy újabb rendszerrel vagy iPad iOS 11.2 vagy újabb rendszerrel HomeKit elosztóként való működéshez a jelenetek támogatásához

A dobozban: Elgato Eve Button, CR2032-es elem, ragasztható jelenet címkék

Eve Button

Bluetooth Smart alapú, HomeKit keretrendszerre építő vezérlő eszköz, amely képes három HomeKit jelenetet megtanulni, és különféle gombnyomásokkal szabályozni.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

14 165,35 Ft + áfa

Bruttó 17 990 Ft