Moshi Folding Key Holder - összehajtható bőr kulcstartó

Vegán bőr alapanyagú, összehajtható kulcstartó karabineres rögzítéssel, sötétbarna külsővel, bézs belsővel.

Ár: bruttó 7 990 Ft

A Moshi vegán bőrből számos vonzó táskát és izgalmas kiegészítőt alkotott az igényes felhasználók számára, akik a márka megismerése után olyan területeken is használni kívánják a gyártó termékeit, amely nem feltétlenül kötődik az információ technológia világához, ám mégis felmerülhet az igény arra, hogy a formatervezés és a kiviteli minőség magasabb legyen, mint a piacon lévő alternatívák. 

Az igényesség kiterjedhet olyan területekre is, mint egy kulcstartó, amelybe a Moshi számos praktikus elemet épített bele, miközben a kiviteli minőség ugyanaz, mint egy MacBook vagy iPhone tok esetén. 

A Moshi Folding Key Holder nevű termék a nevének megfelelően egy összehajtható kulcstartó, amely karabinerrel akasztható fel akár egy táskára, akár egy táska belső részére, akár teljesen más felületre. A bőrtok külseje sötétbarna, a belseje pedig bézs színű. A megoldás belül egy kulcskarikát tartalmaz, előnye pedig, hogy úgy szállíthatunk biztonsággal kulcsokat, hogy azok nem karcolnak össze semmit a táskában, és nyomásra nem hajolnak, nem kopnak meg. 

A széthajtható kulcskarika patenttel zárható, és ezzel könnyedén szét is nyitható, így a kulcsokat nem kell kivenni a használathoz, hanem egyszerűen a bőrtokból tökéletesen hozzáférhetőek. Mivel a tartó elég méretes ahhoz, hogy észrevegyük a jelenlétét vagy a hiányát a táskánkban, a segítségével ritkábban hagyjuk otthon a kulcsainkat - természetesen a kulcskarikára egy Nonda iHere kulcskereső is felfűzhető, ha biztosra szeretnénk menni! 

Részletes technikai paraméterek

Alapanyag: növényi eredetű bőr
Tömeg: 46 gramm
Típusszám: 99MO095734
Méretek: 17,5 cm x 0,3 cm x 12,5 centiméter

A Moshi Folding Key Holder megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

Moshi Folding Key Holder - összehajtható bőr kulcstartó

Vegán bőr alapanyagú, összehajtható kulcstartó karabineres rögzítéssel, sötétbarna külsővel, bézs belsővel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 291,34 Ft + áfa

Bruttó 7 990 Ft