iRig Stream

A közösségi médián való színvonalas hang megjelenítésre alkotott, háromféle bemenetet egy időben támogató interfész iPhone, iPad és Mac gépekhez.

Ár: bruttó 38 990 Ft


iRig Stream

A közösségi média korában kiemelten fontos, hogy a tartalomkészítők ne csak páratlan képminőségben, hanem kiváló hangminőségben is eljussanak a közönségükhöz. Az IK Multimedia erre a célra hívta életre iRig Stream termékvonalát, amely kifejezetten a közösségi felületeken történő megosztásra készült. 

A mai mobileszközök, mint az iPhone vagy az iPad, illetve a Mac gépek minden eddiginél egyszerűbbé teszik a zenék és hanganyagok, podcastok megosztását a világgal. Az Instagram élő közvetítésétől a YouTube-videókig, a SoundCloud lejátszási listákig és egyebekig a közösségi média és az okostelefonok kulcsfontosságú elemeivé váltak annak, hogy egy zenész hallható legyen és csatlakozzon a rajongóihoz.

Az iRig Stream minden eddiginél egyszerűbbé teszi a megosztást, lehetővé téve hangszerek, keverők és egyéb források csatlakoztatását iPhone-hoz, iPad-hez, Android-eszközhöz és Mac-hez vagy PC-hez, a kényelmes funkciókkal, amelyeket csak a mai legnépszerűbb platformokon való használatra terveztek. Legyen szó mono vagy sztereó hangról, élő lejátszásról vagy meglévő összeállításról, az iRig Stream segítségével összekapcsolódhatunk kedvenc alkalmazásainkkal, és a fennakadás nélkül továbbíthatjuk az adást a világhálóra.

Akár 3 hangforrás keverése és internet alapú sugárzása

Az iRig Stream megkönnyíti bármely hangforrás csatlakoztatását és egy adatfolyam- vagy rögzítőalkalmazáshoz való irányítását. Az iPhone, az iPad vagy a Mac digitális kimenetéhez kapcsolt iRig Stream irányába küldve az eszközök hangját összekeverhetjük külső hangforrásokból származó sávokkal, például keverőkkel, DJ-deckekkel, MIDI-billentyűzetekkel és még sok más forrással. Használhatjuk az EarPods fülhallgató mikrofonját vagy egy iRig Mic mikrofont, és mindhárom jelet visszaküldhetjük az iRig Stream felől az internetre feltöltő eszközre olyan népszerű alkalmazásokba, mint az Instagram, vagy egyszerűen csak a beépített Camera / Kamera alkalmazás.

iRig Stream

Csatlakozók széles skálája

Az iRig Stream minden eddiginél egyszerűbbé teszi a csatlakozást. A dobozban található USB-A, USB-C és Lightning-kábelekkel az összes újabb iPhone készülékhez, az iPad modellekhez, akár Android-eszközhöz, valamint bármely Mac-hez és számos PC-hez csatlakoztatható.

A két darab vonalszintű RCA bemenet tökéletes a DJ és a többcsatornás keverők csatlakoztatásához, de nagyszerűen használható MIDI-billentyűzetekhez, szinti- és dobgépek beállításához és sok máshoz is. Legyen szó média sugárzásról, DJ-szettről, zenekari gyakorlásról, kedvenc dalunkkal való amatőr kísérletezésről vagy akár podcast adásról, az iRig Stream segítségével a felszerelések hatalmas választékát csatlakoztathatjuk.

iRig Stream

Kiváló hangzás - számszerűsítve

Az iRig Stream 24 bites mélységű, 48 kHz-es mintavételezésű analóg-digitális (ADC) és digitális-analóg átalakítókat (DAC) kínál, hogy tiszta, professzionális jelet biztosítson, függetlenül attól, hogy melyik platformon használjuk. Az állítható bemeneti erősítés és a könnyen leolvasható szintjelzők pedig lehetővé teszik, hogy azonnal beállítsuk a megfelelő hangerőt.

iRig Stream

Hallassa a hangját!

Az iRig Stream egyedülálló mikrofon-csatlakozót kínál, amely ugyanúgy be van kötve, mint az iPhone által korábban kínált négyeres TRRS minijack megoldás, így egyszerre hallgathatunk és beszélhetünk a sztereó bemeneten keresztül.

A mikrofon bemenet a sztereó bemeneti jellel egyesítve kerül feldolgozásra, hogy minden alkalmazással működjön, és külön állítható hangerőt kínál. 

Az iRig Stream működik a legtöbb beépített mikrofonos fül- és fejhallgatóval, valamint olyan IK-termékekkel is, mint az iRig Mic Lav, az iRig Mic és az iRig Pre, így a lehetőségek széles skáláját kínálja minden helyzetben!

iRig Stream

Alkalmazások széles kínálatához tervezve

Ha valaha is próbálkozott média sugárzással az interneten vagy hangmegosztással a közösségi médiában, tudhatja, hogy sok alkalmazás csak monó jeleket támogat – ezért az iRig Stream mono/stereo kapcsolót kínál ennek kompenzálására. A sztereó mindkét bemenetet bal és jobb csatornaként továbbítja, a monó pedig összekeveri őket egyetlen csatornává, így biztosítva, hogy ne veszítsen el semmit az egyik oldalon.

Az iRig Stream minden olyan alkalmazással működik, amely hangot vagy videót rögzít vagy sugároz. A hardver tartalmazza az iRig Recorder 3 LE (iPhone/iPad/Android) alkalmazást – egy könnyen használható, kiváló minőségű hang- és videórögzítő megoldást az IK Multimedia részéről. Rögzítheti, vághatja, szerkesztheti és megoszthatja a tartalmakat közvetlenül a készülékéről.

iRig Stream

Mobilitásra tervezve

Az iRig Stream elég kompakt ahhoz, hogy a hátizsák zsebébe csúsztassuk, így ideális útközbeni használatra. A mobil készülékünk akkumulátoráról üzemel, így nem kell attól tartanunk, hogy műsor közben lemerül a hangkártya, de egy külön megvásárolható, opcionális tápegységgel (iRig PSU 3A) is tudjuk használni a készüléket, amely ráadásul az iPhone vagy iPad modellt is feltölti használat közben, hogy hosszabb ideig is tovább tudjon működni.

Fő paraméterek

Sztereó vonal bemenet RCA csatlakozókon keresztül

Hangszint LED-jelzők a megfelelő erősítés állítás érdekében

Akár 48 kHz / 24 bites felbontás a kristálytiszta hangzásért

Előkeveri a hangforrásokat sztereó vagy monó hangra

A visszahurkolás keveri a bejövő jeleket az eszköz hangjával

Fejhallgató-kimenet beépített mikrofonbemenettel

Eszköze működteti útközbeni használatra

Az összes kedvenc alkalmazással működik

Egyedi ASIO illesztőprogram a kiváló teljesítményért Windows gépeken

iRig Stream

Részletes technikai paraméterek

Átalakítás: 24-bites analóg-digitális, 24-bites digitális-analóg
Mintavételezés: 44,1 kHz, 48 kHz
Tápellátás: USB forrásról vagy külön megvásárolható iRig PSU 3A tápegységgel (utóbbi esetben tölti is az iOS eszközöket)
Mérő kijelzés: három LED segítségével
Bemeneti kapcsolat: mini-DIN

Vonali bemenet: kettő RCA (nem szimmetrikus) (bal és jobb csatorna)
Névleges bemeneti jelszint: -10 dBV
Bemeneti impedancia: 16,5 kiloohm
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20.000 Hz

Fülhallgató csatlakozó: 1,8" TRRS minijack (CTIA bekötési szabvány szerint)
Tápellátás: 2,5 Volt
Mikrofon jelerősség: számozott potméterrel állítható
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20.000 Hz
Fejhallgató kimeneti jelerősség: számozott potméterrel állítható
Fejhallgató tápellátás: 100 milliwatt, 50 Ohm

A csomag tartalma:
iRig Stream interfész
60 centiméter hosszúságú Lightning mini-DIN kábel töltési képességgel
60 centiméter hosszúságú USB-C mini-DIN kábel
60 centiméter hosszúságú USB-A mini-DIN kábel

Méret: 105,5 mm x 44,5 mm x 24 mm
Tömeg: 65 gramm