Satechi USB-C Combo Hub for Desktop

Jellegzetes formatervvel készült, USB-C alapú elosztó akár asztali gépekkel való kényelmes használathoz. Az iMac kijelzője alá helyezhető kialakítás.

Ár: bruttó 9 990 Ft

A Satechi USB-C Combo Hub for Desktop termék célirányos, kényelmes, könnyen használható praktikus megoldás elsősorban az iMac modellekhez és más asztali gépekhez az USB-C kapu kibontására klasszikus USB-A foglalatokra és SD-kártya nyílásokra. 

Az iMac modellek zseniális formaterve mellett van egy kényelmetlen vonásuk: a csatlakozóik hátul találhatóak, amely okán sok esetben nehéz eltalálni a csatlakozót, ha egy perifériát használni kívánunk. Erre a célra létezik többféle megoldás, amely a gép elejére hozza a csatlakozók egy részét, illetve a Satechi alkotott egy olyan terméket, amely a gép alá, illetve annak talpa mellé teszi a legfontosabb csatlakozókat, ezáltal sokkal könnyebb hozzáférést kínálva.

A Satechi USB-C Combo Hub for Desktop az archaikus megközelítést alkalmazza, vagyis nem feltételezi, hogy USB-A csatlakozós kiegészítőinkhez új kábelt szereztünk be, hanem USB-A kapukat kínál. Ebből három áll rendelkezésre normál tápellátással és 5 Gb/s elméleti sebességgel. Vagyis USB kulcsokat, külső SSD meghajtókat, saját tápellátású lapolvasót vagy külső merevlemezt, nyomtatót csatlakoztathatunk itt az iMac eszközünkhöz további adapterek vagy kábelcsere nélkül. 

A kreatív felhasználók számára értéket képvisel az SD-kártya és a mikró-SD olvasó: a segítségével letölthetjük a digitális fényképezőgépek és videókamerák felvételeit, illetve az akciókamerák és drónok fotóit és videóit is. 

Az eszközt ugyan kifejezetten asztali gépekhez ajánlja a Satechi, de természetesen mobil gépekkel is használható. Előnye a dőlésszöge, amely révén minden más megoldásnál könnyebben és kényelmesebben csatlakoztathatjuk az USB-A eszközeinket a géphez. Kompatibilis bármely 2016-tól piacra került Mac géppel, de akár az iPad Pro, iPad Air és iPad mini modellekkel is együtt tudjuk használni. 

Háromféle színben elérhető: ezüstszürke, asztroszürke és kék, mely utóbbi az iMac modellek kedvelt árnyalatával is harmonizál.