Crucial P2 M.2 PCie szilárdtest meghajtók

Villámgyors PCI Express csatlakozós, M.2 formátumú NVMe szilárdtest meghajtó szabványos M-alakú csatoló felülettel.

Indulóár: bruttó 25 000 Ft-tól


A Crucial M.2 csatlakozós P1 sorozatú szilárdtest meghajtói a szabványt támogató szerver számítógépekbe, illetve a Sonnet M.2 4x4 PCI Express kártya révén az új és a korábbi Mac Pro modellekbe, valamint Thunderbolt alapú PCI Express foglalatokba illeszthetőek. A kínálatunkban elérhető, Blitz Micro által jegyzett átalakító megoldás révén akár régebbi MacBook Pro Retina és MacBook Air modellekbe is behelyezhető. Az átalakító révén az Apple által használt, szabványtól eltérő M.2 csatoló felület alakítható át szabványos, M alakú M.2 csatolóvá. 

A Crucial P1 meghajtók 500 GB és 1 TB kapacitással elérhetőek rendkívül kedvező árakon. A meghajtók a Micron 3D NAND moduljaira épülnek - a cég több mint 40 éve gyárt NAND modulokat, így nagy tapasztalattal rendelkeznek a területen. Az M.2 formátumú csatoló NVMe PCI Express szabványú, amely révén nagy az átviteli sebessége: 2000 MB/s maximális és 1900 MB/s folyamatos olvasási és 1700 MB/s maximális és 950 MB/s folyamatos írási teljesítményre képes.

A szilárdtest meghajtó sokoldalú felhasználási lehetőségeit segíti a szabványos M.2 Type 2280 kialakítás, amely azt jelenti, hogy a termék 22 milliméter széles és 80 milliméter hosszúságú. Ennek köszönhetően tökéletes megoldás a Sonnet M.2 4x4 PCIe kártyára való telepítéshez, amelyen így akár 4 TB gyors tárhely kialakítható, amely macOS rendszer indításra is alkalmas. 

A meghajtók megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől. Az eszközre 5 év garancia érvényes.

Beépítő megoldások a Crucial P2 M.2 SSD-hez