SanDisk Extreme PRO SD UHS-II USB C kártyaolvasó/-író

USB-C kapuval szerelt, a MacBook, MacBook Air és MacBook Pro, illetve az újabb iPad Pro modellekhez is használható gyors SD-kártya olvasó.

Ár: bruttó 9 990 Ft

A SanDisk többek között saját ultragyors kártyáinak olvasása és írása céljából alkotta meg az UHS-II sebesség besorolású kártyaolvasóját, amely USB-C szabványra épül, így kiváló kiegészítője napjaink modern Mac gépeinek. A SanDisk Extreme PRO SD UHS-II USB C típusú termék segítségével hasznos képességgel ruházhatjuk fel a MacBook vagy MacBook Pro modelleket. 

A SanDisk Extreme PRO SD UHS-II USB C praktikus kialakítású termék: hajlékony kábele révén csak az USB-C kaput foglalja le, ám a mellette lévő csatlakozót szabadon hagyhatja, így azt szintén használni tudjuk. A termék egy szabvány méretű SD-kártya nyílással van felszerelve, amely bármely SD-kártyát támogat, így a SanDisk legújabb és leggyorsabb kártyáit is. Lefelé kompatibilis a nem UHS besorolású kártyákkal is, amelyeknél természetesen nem ér el akkora sebességet, mint a gyors kártyák esetén. Továbbá támogatja az adapterek használatát a mikró-SD kártyák olvasása és írása céljából. Az UHS-II jelzésű kártyák esetén akár 500 MB/s átviteli sebesség is elérhető. 

A SanDisk Extreme PRO SD UHS-II USB C termék előnye, hogy nem csak olvasni képes például a digitális fényképezőgépből kikerült nagy kapacitású kártyánkat, hanem írni is képes az adathordozókra, vagyis ha más célra, adatok továbbítására vagy biztonsági mentésre használjuk a kártyát, akkor sem szenvedünk el sebességbeli hátrányt, mert az eszköz írási sebessége is maximalizálja a szabványban foglaltakat. 

Technikai paraméterek

Csatlakozó: USB-C
Teljes hossz: 15,49 centiméter
Tömeg: 54,43 gramm
Cikkszám: SDDR-409-GA46

SanDisk Extreme PRO SD UHS-II USB C kártyaolvasó/-író

USB-C kapuval szerelt, a MacBook, MacBook Air és MacBook Pro, illetve az újabb iPad Pro modellekhez is használható gyors SD-kártya olvasó.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft