MacBook 12" Retina kijelzővel

Minden idők legvékonyabb Apple laptopja.

Indulóár: bruttó 499 990 Ft-tól


MacBook - A mobil szó új jelentése

Nem nyom egy kilogrammot és karcsúbb a legvékonyabb MacBook Air modelleknél - a MacBook az Apple valaha volt legvékonyabb és legkönnyebb mobil számítógépe, amely ámulatba ejtő fémház színekben elérhető, és gyönyörű Retina kijelzőt is tartalmaz. Az Apple teljesen új, vékonyabb és kényelmesebb billentyűzetet is alkotott a MacBook számára, amely természetesen a Force Touch ujjkövetővel is fel van szerelve. A gép az Intel hetedik generációs „Kaby Lake” Core m3, Core i5 és Core i7 processzorok és a PCI Express alapú SSD meghajtó révén teljesen néma, és 10 óra akkumulátor időt is biztosít vezeték nélküli kommunikáció mellett. És most először akár 16 GB memóriával szerelve is megvásárolhatjuk a gépet a kreatív igényeink optimalisabb szolgálatában! 

Vékony és könnyű
A Retina kijelző hagyományosan vastagabb, mint a klasszikus alacsonyabb felbontású társai - a MacBook esetén azonban az Apple-nek sikerült megalkotnia az eddigi legvékonyabb gépét úgy, hogy a kijelző minőségében sem kötött kompromisszumot. A fém házas MacBook emellett roppant könnyű is: mindössze 920 gramm. Eloxált alumínium burkolata asztroszürke, ezüstszürke és arany színekben elérhető. A bámulatos vékonyság ellenére érzete rendkívül masszív és erős, köszönhetően az Apple által kifejlesztett megmunkálási technológia eredményének.

Innovációkkal tele
A MacBook magában hordoz minden eredményt, amit az Apple a professzionális és néma hűtés területén kifejlesztett. Az Apple ventilátor nélküli, ezáltal rendkívül csendes gépet alkotott meg, miközben ragaszkodott a hetedik generációs Intel Core processzorcsalád alkalmazásához. A 12 hüvelykes Retina kijelző 2304 x 1440 képpont felbontású, fantasztikus betekintési szöggel és tökéletes képpont mérettel rendelkezik a gyönyörű vizuális élmény érdekében.

Mozgásban lévő életformára
A leggyorsabb WiFi és Bluetooth szabványok alkalmazása mellett a MacBook 10 óra akkumulátor időt biztosít, vagyis egy átlagos munkaidőre elegendő töltést tud biztosítani. A külső perifériák csatlakoztatására és a hálózati kommunikációra a gyors USB-C (USB 3.1 specifikációjú) port mellett a vezeték nélküli szabványokat kínálja a MacBook. Az USB-C a következő évtizedek külső csatoló szabványa, amely révén perifériák igen széles köre csatlakoztatható a MacBook modellekre.


Cégek, egyéni vállalkozások és önkormányzatok számára kedvező, tervezhető finanszírozási megoldás információ technológiai eszközök beszerzésére a konstrukció végén egyszerű megvásárlási lehetőséggel. 24, 36, 48 és 60 hónapos futamidővel.

Bővebben…