XtremeMac USB-C HDMI kábel

Strapabíró kialakítású, szövet bevonatú, elegáns és modern kivitelű HDMI kábel az USB-C kapuval szerelt Mac gépekhez és iPad modellekhez.

Ár: bruttó 12 990 Ft

Az Apple termékekhez sokféle kiegészítőt kínáló XtremeMac egyik igényes kivitelű megoldása a korszak modern, USB-C csatlakozós Mac gépeihez és iPad Pro táblagépeihez is használható USB-C HDMI kábel, amely nem csak hasznos, de strapabíró és tartós kivitelű is. 

Az XtremeMac USB-C HDMI kábel 1 méter hosszúságú, vagyis kényelmesen elér egy televízió környékére helyezett Mac mini számítógéptől a megjelenítő bemenetéig, de az iPad Pro modellről prezentációt megjeleníteni kívánó felhasználók számára is elegendő hosszúságú lehet az összeköttetés megteremtéséhez. A masszív nejlon alapanyagú szövet jól tolerálja a hajlításokat és nagy szakítószilárdságot biztosít a kábelnek, az alumíniummal borított végek pedig stabil fogást biztosítanak, miközben vonzó megjelenést is kölcsönöznek az elegáns terméknek. 

Az elterjedt HDMI kapcsolat napjainkban televíziókon, monitorokon, kivetítőkön és erősítőkön is a legalapvetőbb csatlakozó felület, az USB-C pedig az iparág új szabványaként idővel minden eszközön az alapértelmezett csatlakozóvá válik, így a Mac mellett már az iPad Pro termékeken is ezzel a konnektorral találkozunk. 

XtremeMac USB-C HDMI kábel, 1 méter

Strapabíró kialakítású, szövet bevonatú, elegáns és modern kivitelű HDMI kábel az USB-C kapuval szerelt Mac gépekhez és iPad modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft