Moshi USB-C USB-A Adapter

Az USB-C és Thunderbolt 3 kapuval szerelt Mac gépek számára egyszerű USB-A kapcsolatot biztosít a Moshi adaptere.

Ár: bruttó 4 500 Ft

A Moshi USB-C USB-A Adapter a klasszikus formátumú USB kiegészítők egyszerű és költséghatékony csatlakoztatását teszi lehetővé a felhasználók számára. Köszönhetően az USB-C specifikációknak való megfelelésének, az 5 Gb/s átviteli sebesség mellett 3 Amper áramerősségű tápellátást is biztosít a csatlakoztatott eszközök számára. 

Az USB-C szabvány megjelenésével az Apple a tőle megszokott dinamizmussal váltott az új, kiforrott, kényelmes, gyors, biztonságos és kisebb méretű szabványra. Az iMac modellek esetén ugyan megmaradtak a klasszikus régi nagy USB-A kapuk, de a MacBook Pro modellek esetén, illetve az ultravékony MacBook esetén ezek eltűntek a gépről - hiszen nem is fértek volna el rajtuk. Több gyártó jelent meg erre a célra egyszerű átalakítókkal, így a Moshi is alkotott egy viszonylag olcsó, a gyártó által képviselt kiviteli minőséget és eleganciát azonban minden téren képviselő megoldást. 

Köszönhetően a 3 Amper áramerősségnek, lehetőségünk van akár egy több portos USB elosztót is csatlakoztatni a termékhez, így ha rendelkezünk ilyen elosztóval, akkor egészen sok USB eszköz egyidejű csatlakoztatására is lehetőségünk nyílik. 

Az USB-A szabványú kiegészítők többségéhez viszonylag olcsón van lehetőségünk USB-C végű kábeleket beszerezni, de akad egy-két olyan termék, amelyiknek a speciális, szabványtól eltérő kábele nem alakítható át. Az ilyenekhez mindenképpen előnyös lehet egy Moshi Adapter használata. És természetesen előfordul a szakblogok által többször lefestett rémkép is: „ha valaki ad egy pendrive-ot”. Erre az esetre is kiváló megoldás, ha van a táskánkban egy Moshi USB-C USB-A Adapter, amely az alumínium bevonatú végződései révén kellően strapabíró, mégis csupán 16 gramm tömegű. 

Moshi USB-C USB-A Adapter

Az USB-C és Thunderbolt 3 kapuval szerelt Mac gépek számára egyszerű USB-A kapcsolatot biztosít a Moshi adaptere.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 543,31 Ft + áfa

Bruttó 4 500 Ft