Moshi USB-C HDMI 4K Adapter

Elegáns kivitelű videó adapter az USB-C és Thunderbolt 3 kapuval szerelt Mac gépek HDMI megjelenítővel való összeköttetésére.

Ár: bruttó 11 990 Ft

A Moshi USB-C HDMI Adaptere segítségével oldhatjuk meg az USB-C kapuval szerelt Mac gépek csatlakoztatását megjelenítők széles köréhez, nagy felbontású kijelzőkhöz, kivetítőkhöz, televíziókhoz. A Moshi megoldása a kor igényeinek megfelelően akár 4K felbontást támogat és természetesen a hangot is továbbítja. Tömege mindössze 31 gramm, így a szállítása sem jelent kihívást azok számára, akik gyakorta tartanak előadásokat HDMI kivetítők használatával. 

A High-Definition Multimedia Interface, azaz HDMI szabványt annak érdekében hozták létre, hogy egységesítsék azokat a csatoló felületeket, amelyek segítségével a megjelenő eszközök a képet és a hangot továbbítják. A törekvés nem aratott tökéletes sikert, mivel mellette párhuzamosan fejlődött a DisplayPort nevű megoldás is, amely előbb ért el még nagyobb felbontásokat, mint a 4K. Ennek ellenére napjainkban a HDMI a legelterjedtebb jelátviteli megoldásnak számít a multimédia területén: szinte minden televízió, számtalan monitor és a legtöbb új beszerzésű kivetítő alkalmazza ezt a kapcsolatot. 

A Moshi USB-C HDMI 4K Adapter terméke bármely MacBook 12” Retina vagy MacBook Pro (Late 2016, Mid 2017) és iMac (Mid 2017) modellel használható, azaz minden olyan Mac géppel, amelyen USB-C formátumú csatlakozó található, legyen az USB 3.1 technológiájú, vagy Thunderbolt 3 kiépítésű. A megoldás jóvoltából a Mac gépről tükrözhetünk vagy kiterjesztett kijelzőként használhatunk további egy darab HDMI szabványú megjelenítőt, amelyen akár 4K felbontás is elérhető. A kijelzőkön a kép sima, szaggatásmentes megjelenítését a 60 Herz képfrissítési ráta támogatása biztosítja. 

A Moshi USB-C HDMI 4K Adapter nem csak 2160p felbontású (3840 x 2160 képpont) videójelet továbbít, hanem többcsatornás hangot is képes a megjelenítő irányába juttatni, így például házimozi erősítőkhöz is használhatjuk megfelelő kábel beiktatásával. 

A Moshi USB-C HDMI 4K Adaptere az egyik oldalán USB-C (apa) csatlakozóval, a másik oldalán HDMI (anya) csatlakozóval rendelkezik, vagyis a használatához egy HDMI-HDMI kábelre is szükség van. E célra például az AudioQuest HDMI kábeleinek valamelyike lehet megoldás. 

A Moshi az átalakítóit elegáns alumínium burkolattal vonja be, így az aktív eszközöket tartalmazó részeken az interferencia mértéke jelentősen csökken, ráadásul igen elegáns az alu burkolatú adapter. 

A Moshi USB-C HDMI 4K Adapter használatához kiegészítő szoftverre nincsen szükség, az a csatlakoztatást követően működik. A felbontást és képfrissítést az eszköz képességeitől függően a System Preferences / Rendszerbeállítások program Display / Kijelző panelén állíthatjuk be. 

Moshi USB-C HDMI Adapter

Moshi USB-C HDMI Adapter

Elegáns megjelenésű, strapabíró kivitelű, jól szigetelt adapter az USB-C kimenettel rendelkező Mac gépek számára HDMI kábellel való összeköttetés céljára.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft