Moshi USB-C DisplayPort 5K kábel (1,5m)

A Moshi 5K kijelzőkhöz használható Thunderbolt 3 (USB-C) DisplayPort kábele 1,5 méter hosszúságban. [99MO084102]

Ár: bruttó 18 990 Ft

A DisplayPort az utóbbi évek egyik legmodernebb kijelző csatlakozó szabványává fejlődött, és több technológia által alkalmazott videóáviteli megoldás névadója is. A szabvány sávszélessége lehetővé teszi az akár 5K-s felbontás jelének továbbítását Thunderbolt 3 kapuról egyetlen kábelen át, így sokféle modern kijelzőt tudunk a Mac-hez kapcsolni akár Retina felbontással is. 

A Moshi USB-C to DisplayPort Cable nevű terméke egyik oldalán a Thunderbolt 3 kapuval szerelt MacBook Pro vagy iMac modellek kimenetéhez csatlakozik, hogy a legfeljebb másfél méterre lévő DisplayPort kapun juttassa be az átvitt kép és hang jelet. Mivel kétirányú megoldásról van szó, a monitoron lévő esetleges webkamera vagy mikrofon jele is továbbításra kerül a Mac irányába. 

A Moshi USB-C to DisplayPort Cable maximálisan 5120 x 2880 képpont felbontású jelátvitelt támogat, fenntartva a minőségi 60 Herz képfrissítési arányt. A 4:4:4 színkép almintavételezés mellett az 5.1-es többcsatornás hang jelének átvitele is biztosított a szigetelt, interferencia ellen védett kábelen át. 

A kábel lefelé kompatibilis a kisebb felbontást támogató videókártyákkal USB-C kimenettel, amelyeken 4K felbontást támogat. Valamint a szabványából adódóan arra is képes, hogy az USB-C kapuval rendelkező DisplayPort monitorok számára az adatátvitelt garantálja a portokról. 

A Moshi kábelének alapvető eleme a HandyStrap márkanevű kábelkötegelő megoldás, amely révén tépőzárasan tudjuk rögzíteni a feltekert kábelt, hogy az rendezett módon legyen szállítható, illetve ha túl hosszúnak bizonyul, akkor a használati helyén a felesleget szintén szervezett módon tudjuk elhelyezni. 

Moshi USB-C DisplayPort 5K kábel (1,5m)

A Moshi 5K kijelzőkhöz használható Thunderbolt 3 (USB-C) DisplayPort kábele 1,5 méter hosszúságban.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 952,76 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft