WiWu Apollo 11-az-1-ben elosztó

USB-C foglalatra illeszthető sokoldalú, 11 portos elosztó és laptop emelő megoldás USB, HDMI, minijack és VGA kimenetekkel.

Ár: bruttó 39 990 Ft

A WiWu által jegyzett Apollo 11-az-1-ben elosztó egység sok funkciót sűrít egy USB 3.1 Gen. 2 kábel végére, többek között finoman megemeli a ráhelyezett MacBook Pro, MacBook Air vagy MacBook hátát, hogy kényelmesebb gépelési pozíciót kínáljon. A dokk kedvező áron kínál egy sor klasszikus csatlakozót, szétosztva a rendelkezésére álló 10 Gb/s átviteli sebességet. 

A WiWu Apollo 11-az-1-ben elosztó kényelmes, 15°-os szögben emeli meg a ráhelyezett számítógépet, gumival borított felső felülete révén pedig csúszásmentes használatot tesz lehetővé.

Praktikussága abban rejlik, hogy egy sor hasznos portot rejt magán, amelyeket így a gép alatti felületen érhetünk el. Három darab USB-A (USB 3.0) csatlakozója révén külső merevlemezeket, nyomtatókat, szkennereket és számos klasszikus kiegészítőt csatlakoztathatunk hozzá. Modernebb eszközök csatolására szolgál az USB-C kapu. Ezek elméleti sebessége 5 Gb/s, de mivel maga a gazda eszköz USB 3.1 Gen. 2 szabványú, így a 10 Gb/s szétosztása zajlik le a portok között.

Az Apollo 11-az-1-ben tartalmaz továbbá egy RJ45 Gigabit Ethernet hálózati portot, amely révén gyors vezetékes hálózatokhoz kapcsolódik. Ez a kapu érzékeli, hogy 1000/100/10 Gb/s-es kapcsolatról van-e szó, és ennek megfelelően kalibrálja a működését.

A multimédia használatra ideális az SD-kártya és mikró-SD olvasó. Ezek segítségével digitális fényképezőgépről, akciókameráról tudjuk letölteni a felvételeinket. Ezen olvasókba helyezett kártyát akár a Photos / Fotók, akár az Image Capture / Képletöltő, akár az iMovie vagy Final Cut Pro alkalmazásokkal is elérhetjük és letölthetjük. 

A WiWu Apolló 11-az-1-ben elosztó videó kimeneteket is tartalmaz, amelyek segítségével 1080p nagy felbontású kijelzőt vagy kivetítőt csatlakoztathatunk a Mac-hez. A Mini DisplayPort, HDMI és VGA kimenet sokrétű felhasználást kínál, és alkalmassá teszi az eszközt a videó csatlakozós széles körével való kapcsolatra, illetve támogatja az adapterek használatát is, ha az szükséges - például DVI vagy DisplayPort kimenet esetén. Fontos azonban, hogy a termék 1920 x 1080 képpontos felbontást támogat. 

Kedves extra, hogy jobb oldalán 3,5 milliméteres minijack aljzat is található, amely révén nem szükséges a Mac saját hang kimenetét használnunk, hanem analóg hangszórónkat, fejhallgatónkat az elosztóra tudjuk csatlakoztatni.

WiWu Apollo 11-az-1-ben elosztó

USB-C foglalatra illeszthető sokoldalú, 11 portos elosztó és laptop emelő megoldás USB, HDMI, minijack és VGA kimenetekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

31 488,19 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft