Satechi USB-C Pro Hub

Sokoldalú, a MaBook Pro oldalába illeszthető elosztó egység HDMI, USB-C, USB-A és SD-kártya foglalatokkal.

Ár: bruttó 33 990 Ft

A Satechi cég a MacBook megjelenésével azonnal elkezdte szállítani az USB-C szabványú kiegészítőket a Mac tulajdonosok számára: az első USB-C autós töltő, USB-C kártyaolvasó, vagy éppen USB elosztó megoldás mind-mind e gyártó termékeként került a piacra. A Thunderbolt 3 kapukkal szerelt MacBook Pro megjelenésével megnyílt a lehetőség arra, hogy professzionális szintre emelkedjen ez a terület, és a Satechi bemutatta a Type-C Pro Hub nevű termékét, amely nem csak USB-A és SD-kártya nyílásokat tartalmaz, hanem 4K HDMI kimenettel, valamint USB-C elosztó képességgel is rendelkezik. 

Az USB-C elosztók többsége arra az analógiára épít, hogy az embernek USB-A kapukra van szüksége. Ez részben igaz, de több és több olyan kiegészítő kerül a piacra, amely már USB-C kábellel rendelkezik, vagy éppen a csatlakoztatásához beszereztünk egy USB-C kábelt, és az USB-A kábelünk nincsen kéznél. Szerencsére a Satechi időben felismerte, hogy nem szabad a régi szabványt túlsúlyba helyezni, és nagyon fontos, hogy a lefoglalt két darab Thunderbolt 3 kapu helyett legalább USB 3.1 szabványú, USB-C foglalatot is biztosítson. Ennek köszönhetően például a Satechi USB-C külső házat - benne akár egy SSD-vel - is csatlakoztathatjuk a kiegészítőhöz. Sőt, a gép hátához közelebb eső USB-C kapu akár 5K kijelző csatlakoztatását is lehetővé teszi, vagyis a Thunderbolt 3 kapuk videó kimeneti lehetőségeit is magában foglalja. Ezen belül képes egy darab 5K kijelzőt vagy két darab 4K kijelzőt 60 Herz képfrissítési rátával meghajtani, továbbá rajta keresztül tölteni is tudjuk a MacBook Pro modellt, köszönhetően a 87 Watt tápátviteli lehetőségének. (Ez alkalmas arra, hogy a MacBook Progyári töltőjével töltsük a gépet, vagy a piacon lévő USB-C és Thunderbolt 3 alapú kijelzők töltési képességeit használva vegyen fel töltést a Mac.) 

Megjegyzés: A termék középső részén lévő USB-C port adatátvitelre szolgáló USB 3.1 kapu. Azon keresztül nem tudjuk tölteni a Mac-et.

A Satechi Type-C Pro Hub természetesen kiegészül az SD-kártya olvasóval, valamint a mikró-SD olvasására alkalmas kicsiny nyílással is. A kártyaolvasó sokak számára nagyon fontos paraméter, és az SDXC kártyák napjaink legelterjedtebb típusai. A Satechi 104 MB/s maximális átviteli sebességet biztosít mindkét kártyaolvasó esetén, amely megfelel a gyorsabb SD-kártyák igényeinek. 

Tipp: Az iJoe.hu AAR kínálatában található USB-C csatlakozóval szerelt, másféle kártyák olvasására is alkalmas SanDisk USB-C SD-kártya olvasó.

A Satechi Type-C Pro Hub különlegessége, hogy a HDMI kapuja 4K videó kimenetet is biztosít. Ez a videókimenet 30 Herz képfrissítést tesz lehetővé 4K felbontásban (3840 x 2160 képpont), és 60 Herz frissítést HD felbontásban (1920 x 1200 képpont). Ennek segítségével televíziókhoz, kivetítőkhöz csatlakoztathatjuk a Mac-et HDMI kábel segítségével.

Természetesen standard a két darab USB 3.0 kapu, amelyek egyenként 5 Gb/s névleges átviteli sebességet biztosítanak a MacBook Pro felhasználója számára. 

A Satechi Type-C Pro Hub megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől ezüst és asztroszürke színekben. 

Satechi USB-C Pro Hub - ezüstszürke Akció

Sokoldalú, a MaBook Pro oldalába illeszthető elosztó egység HDMI, USB-C, USB-A és SD-kártya foglalatokkal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

26 763,78 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft

Bruttó 33 990 Ft

Satechi USB-C Pro Hub - asztroszürke Akció

Sokoldalú, a MaBook Pro oldalába illeszthető elosztó egység HDMI, USB-C, USB-A és SD-kártya foglalatokkal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

26 763,78 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft

Bruttó 33 990 Ft