Moshi USB-C Multimedia Adapter

USB-A, HDMI és SD-kártya nyílással rendelkező USB-C átalakító titán színben a Moshi cégtől.

Ár: bruttó 15 990 Ft

A Moshi az aktív multimédia felhasználók számára alkotott egy USB-C alapú, kicsi és könnyű adapter megoldást, amely a legszükségesebb igényekre reagál: USB-A és HDMI kapcsolatot biztosít, valamint egy normál méretű SDXC kártya foglalatot is tartalmaz, és használható minden olyan Mac géphez, amely USB-C (vagy USB-C alakzatba foglalt Thunderbolt 3) kapuval rendelkezik.

A felhasználók nagy többségének nincsen szüksége sok csatlakozóval szerelt komoly asztali dokkokra, amelyek szállításához külön táska kellene - illetőleg ezeket általában egy helyen használják: vagy a munkahelyükön, vagy az otthonukban. Több gyártó is alkot olyan egyszerűbb adaptereket, amelyek út közben vagy egy külső helyszínen teszik lehetővé a sokoldalú csatlakozási lehetőségeket. 

A Moshi hasonló méretű terméket kínál, mint az Apple USB-C Multiport Adapter termékcsaládja, ám praktikusabban osztja el a helyet, illetve elsősorban a MacBook Pro felhasználókat célozva nem használja el az értékes helyet a töltőport számára, csak a funkciókra összpontosít. A Moshi USB-C Multimedia Adapter nevű termék ennek megfelelően egy SD-kártya foglalattal rendelkezik. Ez az írásra és olvasásra alkalmas kapu alkalmas arra, hogy letöltsük a digitális fényképezőgépünkről a képeinket a Photos / Fotók alkalmazásba anélkül, hogy külön kártyaolvasót használnánk. Ez a foglalat nagyon hasznos azok számára, akik a MacBook Pro modellekből éppen az SD-kártya nyílást hiányolják. 

A kártyaolvasó ráadásul a kor igényeinek megfelelően támogatja az SD, SDHC és SDXC kártyákat, és akár 104 Mb/s átviteli sebességre is alkalmas. 

A másik két csatlakozó alapvető igényre reagál: két darab USB-A kapuval szereli fel a gazda gépet, így hagyományos, nagy méretű USB eszközöket tudunk csatlakoztatni. Az USB-A csatlakozók az USB 3.1 szabványnak megfelelőek, és portonként 5 Gb/s átviteli sebességet biztosítanak.

A legkedveltebb kimeneti opció ezeken kívül a HDMI, amelyből egy normál méretű változatot tartalmaz a Moshi USB-C Multimedia Adapter. Ez a HDMI kapu akár 4K megjelenítők csatlakoztatását is lehetővé teszi 30 Herz képfrissítési rátával, vagy 1080p felbontású kijelző vagy kivetítő csatlakoztatását akár 60 Herz képfrissítéssel. 

Megfigyelhetjük, hogy a Moshi USB-C Multimedia Adapter éppen azokat a kapcsolatokat adja vissza, amelyek a korábbi, 2016. előtti MacBook Pro modelleken jelen voltak.

A Moshi USB-C Multimedia Adapter egyik óriási előnye, hogy a MacBook Pro modellek felhasználói körében népszerű polikarbonát tokok, mint a Moshi iGlaze termékvonal alkalmazása közben is használható, hiszen nem a gép házához simul, hanem rövidke kábellel a gép mellé helyezhető. 

Moshi USB-C Multimedia Adapter

USB-A, HDMI és SD-kártya nyílással rendelkező USB-C átalakító titán színben a Moshi cégtől.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft