Moshi Symbus USB-C mini dokk

HDMI, Gigabit Ethernet és hagyományos USB-A csatlakozók a Moshi kis méretű dokk egységén, amely saját tápellátással is rendelkezik, és tölti a Mac-et.

A Moshi az USB-C (vagy USB-C formátumú Thunderbolt 3) kapuval szerelt Mac gépekhez alkotott egy igen egyszerű kivitelű dokk megoldást, amely a legszükségesebb csatlakozó felületeket biztosítja a felhasználók számára: két darab USB-A portot, egy Gigabit Ethernet hálózati konnektort és egy HDMI csatlakozót, külső tápja révén pedig töltést is biztosít a Mac számára. 

Bemutatjuk a Moshi Symbus mini dokk megoldást! 

Az USB-C dokkok többsége az asztalra lerakott mobil Mac gépekhez kínál csatlakozó felületeket. A Moshi Symbus célja azonban az, hogy az ultrakönnyű gép mellé több helyszínen is tudjuk társítani a hasznos kiegészítőket anélkül, hogy egy sor adaptert, töltőt és egyéb kábeleket kellene magunkkal vinni. A Moshi Symbus annyira kicsi, hogy akár egy MacBook 12” modell mellé is berakhatjuk a táskánkba, és otthonról elvihetjük az irodába, vagy éppen az előadásunk helyszínére, hogy ott magabiztosan tudjunk kapcsolódni a helyi adottságokat kiaknázva a vezetékes hálózatra éppúgy, mint a HDMI csatlakozós megjelenítőre. A mini dokk tömege 620 gramm, vagyis nem nehezíti meg jelentősen a táskánkat, főleg annak fényében nem, hogy USB, Ethernet és HDMI átalakítókat, valamint egy falitöltőt hagyhatunk otthon. 

A Moshi Symbus mini dokkon lévő HDMI kimenet kitűnő megoldás a kivetítőkhöz és a kijelzőkhöz egyaránt: 4K (30 Hz) és 1080p (60 Hz) megjelenítést egyaránt támogat. 

Az RJ-45 szabványú Gigabit Ethernet csatlakozó a leggyorsabb vezetékes szabványt támogatja az elterjedt megoldások közül. 

Az egység maximálisan kiaknázza a USB Power Delivery specifikációk lehetőségeit, ennek köszönhetően 50 Watt tápot továbbít, amely a MacBook 12” és MacBook Pro 13” modellek dinamikus töltéséhez megfelelő, de a MacBook Pro 15” modelleket is képes tölteni némileg lassabban, mint a gyári 87 Wattos töltővel. 

A Moshi Symbus előoldalán lévő két darab USB A kapu az USB 3.1 specifikációk szerinti, 5 Gb/s átviteli sebességet biztosít, és a külön jelölt kapu 2,1 Amperes áramerősségű gyorsabb töltést biztosít az iPad készülékeknek, míg társa 1 Amperes normál töltést nyújt az iPhone modellek számára. 

A Moshi egy alkalmazással könnyíti meg az eszközök lecsatolását a dokkról, illetve a vezetékes hálózat állapotának kijelzését. Az alkalmazás letölthető az App Store-ból. 

A Moshi Symbus USB-C mini dokk nem kompatibilis a szabványnál nagyobb feszültséget igénylő Apple USB SuperDrive termékkel! 

A Moshi Symbus USB-C mini dokk megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Moshi Symbus USB-C mini dokkoló

HDMI, Gigabit Ethernet és hagyományos USB-A csatlakozók a Moshi kis méretű dokk egységén, amely saját tápellátással is rendelkezik, és tölti a Mac-et.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

31 488,19 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft