Satechi USB-C Gigabit Ethernet Adapter USB-A kapukkal

USB-C kapura illeszthető Gigabit Ethernet hálózati adapter három darab USB-A kapuval.

Ár: bruttó 14 990 Ft

A Satechi egyik sokoldalú és ötletes megoldása az USB-C adapterek köréből egy Gigabit Ethernet kaput és három darab USB 3.0 (A) kaput tartalmaz, így nem csak gyors vezetékes kapcsolatot tesz lehetővé, hanem klasszikus USB kapuval rendelkező, normál feszültségen működő kiegészítők csatlakoztatására is módot ad mindössze egyetlen USB-C kapu lefoglalásával. 

Az USB-C elosztó megoldások közül sokféle létezik a piacon, némelyik nehezen használható védőtokokkal, míg mások olyan videó kimenetet kínálnak felárért, amelyre esetleg nincsen szükségünk. Az egyszerű Gigabit Ethernet elosztók arányaikban eléggé drágák, ráadásul luxusnak érezhetjük, hogy egyetlen hálózati csatlakozó miatt lefoglaljunk egy Thunderbolt 3 kaput egy MacBook Pro gépen. 

Ezért jön kapóra a Satechi megoldása, a Satechi Type-C 2-in-1 USB 3.0 Hub Gigabit Ethernet kapuval. A termék 10/100/1000 BASE-T csatlakozója kényelmes hálózati összeköttetést kínál, és miközben mérete alig nagyobb a csak Ethernet kapuval rendelkező adaptereknél, a felületén három darab nagy méretű USB-A kapu is található, amelyek USB 3.0 szabványúak, vagyis elméleti 5 Gb/s átviteli sebességet kínálnak. 

(Ezt természetesen nem tudja mindhárom port maximalizálni, mivel az USB-C kapunak USB 3.1 szabvány mellett 10 Gb/s az átviteli értéke.) A megoldás segítségével a hálózati kábel mellett egy sor USB kiegészítőt kapcsolhatunk a Mac-hez, amely nem igényel nagyobb tápellátást: USB kulcsokat, billentyűzetet, hangkártyát, MIDI billentyűzetet tudunk így rákötni a Mac gépre, miközben gyors vezetékes hálózatra is csatlakozhatunk. 

A Satechi ügyel arra, hogy a termékei illeszkedjenek a Mac stílusvilághoz, ezért a kiegészítő ezüst és asztroszürke színekben kapható, így passzol a Mac-hez, amellyel használni kívánjuk. 

A működés nem igényel különösebb konfigurálást: a System Preferences / Rendszerbeállítások program Network / Hálózat panelének felületén tudjuk beállítani a hálózati adaptert. Itt önműködő, DHCP alapú hálózati kommunikációval is üzembe helyezhetjük, illetve manuálisan is konfigurálhatjuk a hálózati technológiától függően. 

Az adapteren LED fény jelzi az aktivitást. 

Satechi USB-C Gigabit Ethernet Adapter USB-A kapukkal - ezüstszürke

USB-C kapura illeszthető Gigabit Ethernet hálózati adapter három darab USB-A kapuval ezüstszürke.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft

Satechi USB-C Gigabit Ethernet Adapter USB-A kapukkal - asztroszürke

USB-C kapura illeszthető Gigabit Ethernet hálózati adapter három darab USB-A kapuval asztroszürke színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft