OWC Sabrent USB 3.0 elosztó

Egy USB 3.0 kaput négy darab USB 3.0 kapuvá osztó kiegészítő az OWC-től iMac 2012 és újabb modellekhez.

Ár: bruttó 15 990 Ft

Az iMac a világ talán legszebb asztali számítógépe és monitora egyben, ám vitathatatlan az az OWC által megfogalmazott probléma, hogy az USB portok elérése nem kimondottan könnyű a készülék hátán. Ki ne próbálkozott volna már különféle rajzolatok belekaristolásának árán beletalálni egy USB kapuba az iPhone Lightning adatkábelével? E célra alkotta meg a cég az OWC a Sabrent USB 3.0 Hub nevű terméket, amely megoldást jelent erre a gondra.

Az OWC Sabrent USB 3.0 elosztót egyszer kell csupán becsatlakoztatni az iMac egy USB 3.0 portjába, majd a műanyag idomot a kijelző aljára pattintani, és máris négy darab USB 3.0 kapu áll rendelkezésünkre az iMac előoldalán, a kijelző alatt, praktikus és könnyen hozzáférhető helyen!

A megoldás az iMac Late-2012 modellektől kezdődően, azaz a vékony, oldal 5 milliméteres kijelző vastagságú iMac modellekkel kompatibilis. Ezekbe tudjuk csatlakoztatni az USB-t, majd bepattintani a kijelző szélébe a négy port előlapját, amely ezt követően stabil és magabiztos eleme lesz az iMac-nek.

Az OWC Sabrent USB 3.0 elosztó termék USB 3.0 sebességet oszt szét, és a rajta lévő portok is az USB 3.0 specifikációknak felelnek meg. A négy darab kapu lefelé kompatibilis akár az USB 2.0 vagy USB 1.1 eszközökig. A segítségével kisebb táp igényű eszközöket is csatlakoztathatunk, mint USB kulcsok, iOS eszközök. A szinkronizálás és töltés is megoldott ezen készülékek számára. 

Az OWC Sabrent előoldali USB elosztó kiváló kiegészítő bármely 2012-nél újabb iMac 21,5” és 27” modell számára, beleértve az iMac 27” Retina 5K számítógépeket is. 

Az OWC Sabrent USB 3.0 elosztó megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

OWC Sabrent USB elosztó

Egy USB 3.0 kaput négy darab USB 3.0 kapuvá osztó kiegészítő az OWC-től iMac 2012 és újabb modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft