Moshi USB-C USB Mikró-B kábel

Az USB-C csatlakozós gépekhez az USB mikró-B szabványú kiegészítők közvetlen összekapcsolását biztosító kábel.

Ár: bruttó 3 990 Ft

A nem túl szerencsésre sikeredett formavilágú USB mikró-B felület rendkívül elterjedtté vált az USB 3.0 külső tárolók és egyéb perifériák terén. A Moshi cég ezt az igényt felismerve alkotott egy adaptermentes megoldást az USB-C (vagy USB-C formátumú Thunderbolt 3) kapuval szerelt Mac gépek felhasználói számára, hogy a Mac gépükhöz könnyedén tudják csatlakoztatni az USB mikró-B csatlakozós kiegészítőiket. 

A Moshi USB-C USB-mikró-B kábel az asztali perifériákhoz optimalizált félméteres hosszúságú, és univerzális fekete színű. Kiváló megoldás digitális fényképezőgépek, külső mobil merevlemezek csatlakoztatásához - a LaCie legtöbb USB 3.0 lemeze is ezt a csatlakozófelületet használja. 

A Moshi a SuperSpeed USB 3.0 szabvány maximumát nyújtó 5 Gb/s elméleti átviteli sebességű kábelt kínál, amelynek végei a megszokott módon eloxált alumínium kivitelűek, és a hajlítási pontokon meg vannak erősítve, hogy kevésbé legyenek sérülékenyek. 

A Moshi USB-C USB mikró-B kábel sötétszürke-fekete színvilága jól illeszkedik az asztroszürke MacBook és MacBook Pro modellekhez - természetesen együtt használható a sima USB-C kapuval szerelt MacBook modellekkel és a Thunderbolt 3 képességű MacBook Pro és iMac számítógépekkel is. 

A Moshi USB-C USB mikró-B kábel félméteres hosszúságban megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Moshi USB-C USB Micro-B kábel

USB 3.0 sebességű, titán színű kábel az USB mikró-B csatlakozós külső kiegészítők USB-C alapú Mac gépekhez csatakoztatásához.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 3 990 Ft