Moshi Gigabit Ethernet kábel

Fehér színű, lapos kivitelű Gigabit Ethernet kábel 3,6 méter hosszúságban megerősített fejekkel.

Ár: bruttó 5 000 Ft

Az Ethernet kábelek az irodákban általában igénytelen bézs színű burkolattal rendelkező, sem szépnek, sem feltűnőnek nem nevezhető megoldások. Napjainkban, amikor a WiFi hálózatok egyre leterheltebbé válnak, a munkahelyeken pedig elterjednek az olcsó hálózati tárhelyek, reneszánszát élik a Gigabit Ethernet alapú hálózatok. Az Apple asztali gépeinek mindegyike fel van szerelve Gigabit Ethernet csatlakozóval, a régebbi mobil gépeken pedig vagy adott, vagy Apple Thunderbolt Ethernet adapterrel elérhető a Gigabit Ethernet nyújtotta sebesség. Az újabb MacBook és MacBook Pro modellek esetén USB-C adapterek segítségével érhetünk el Ethernet kapcsolatot a vezetékes hálózatokhoz való csatlakozás érdekében. 

E területre kínál a Moshi ízléses megoldást, amely nem csak a szokásos, árnyékolt, hatos kategóriás kábel, de lapos kivitelű, hófehér árnyalatú példány is az elegáns hálózati kommunikációhoz, ráadásul nehézkesen mozgatható nyakvédője helyett ennek a kábelnek gumis illesztésű a csatlakozása, ezáltal sokkal könnyebb kihúzni, és nem pattan el a rögzítőkapcsa. 

A lapos kivitelű kábelek hatalmas előnye, hogy könnyedén helyezhetők el például íróasztal mögé anélkül, hogy jelentős hézag képződne az asztal és a fal között, vagy két íróasztal felső lapja között. 

A Moshi Gigabit Ethernet kábele 3,6 méter hosszú, vagyis alkalmas arra, hogy egy átlag irodában kényelmes kapcsolatot biztosítson a fali RJ45 konnektor és a számítógép Ethernet kapuja között. A fémes árnyékolás eredményeként a kábel Cat 6 minősítéssel is rendelkezik, vagyis az irodai környezetek elektromágneses sugárzása nem rontja jelentősen az átvitel sebességét és minőségét. 

A Moshi Cat6 Gigabit Ethernet kábele remek megoldás a rendszeres nagy méretű Time Machine mentések elvégzéséhez, a hálózati nyomtatókhoz vagy tárhelyekhez való gyors és stabil kapcsolódáshoz, vagy akár az Apple TV készülékre történő tartalomszóráshoz. 

A Moshi Gigabit Ethernet kábel ragyogó fehér színben megvásárolható az iJoe.hu-tól. 

Moshi Gigabit Ethernet kábel

Fehér színű, lapos kivitelű Gigabit Ethernet kábel 3,6 méter hosszúságban megerősített fejekkel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft