Apple USB-C USB-A Adapter [MJ1M2ZM/A]

A MacBook mobil számítógépek USB-C felületét alakítja hagyományos USB 3.0 Type-A foglalattá adatátviteli célra, például régi nyomtatók, digitális fényképezőgépek, lapolvasók csatlakoztatására, iOS eszközök, iPod modellek szinkronizálására.

Ár: bruttó 7 500 Ft

MacBook, MacBook Air és MacBook Pro számítógép sorozat oldalán található USB-C szabványú csatlakozó széles kompatibilitást biztosító klasszikus USB 3.1 kapuvá alakítható az Apple USB-C to USB Adapter (MJ1M2ZM/A) nevű terméke segítségével.

Az USB-C szabvány néhány éven belül forradalmasítani fogja a számítógép perifériák világát, és széles körben elterjed majd. Addig is lehetőségünk van a hagyományos USB eszközeink csatlakoztatására az Apple egyszerű és költséghatékony megoldása, az USB-C to USB Adapter jóvoltából, amely a klasszikus, 1997. óta forgalomban lévő USB kapuvá alakítja az új, apró USB-C foglalatot. 

Az Apple hófehér átalakítója képes arra, hogy tápot szállítson a MacBook oldalán lévő USB-C portról a klasszikus formátumot használó eszköz számára, így a segítségével szinkronizálhatjuk és tölthetjük az iPod zenelejátszóinkat, az iPhone és iPad készülékeket. Ezen kívül nyomtatót, szkennert, fényképezőgépet, memóriakártya olvasót vagy akár USB Ethernet Adaptert is csatlakoztathatunk az adapterhez - szinte bármilyen standard USB eszközt. 

Az USB-C to USB Adapter megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.