Apple Thunderbolt Gigabit Ethernet Adapter

A Thunderbolt 1 és Thunderbolt 2 csatlakozókra illeszthető Gigabit Ethernet (RJ-45) átalakító fehér színben.

Ár: bruttó 11 990 Ft

A Thunderbolt technológia terjedésével olyan gazdaságos árazású termékek is megjelennek a piacon, mint az Apple Ethernet adaptere, amely nem csak költséghatékony, de kellően gyors is, egyúttal értelmet ad az adapterrel használt Gigabit Ethernet kapcsolatnak, hiszen képes maximális sávszélességet biztosítani.

Az Apple Thunderbolt Ethernet Adapter egy rövidke átalakító, amely elsősorban azon gépek számára ideális, amelyeken már nincsen Ethernet csatlakozó. Az Apple több és több gépről hagyja le az Ethernet kapcsolatot, mivel az RJ-45-ös konnektor vastagsága nagyobb, mint a legtöbb mobil Mac. A MacBook Air és a Retina kijelzős MacBook Pro (2012-2015) gépeken egyszerűen nem is férne el ez a csatlakozó. Van rajtuk viszont az iparág egyik leggyorsabb külső csatolójából, a Thunderbolt (1, 2) portból, amely lehetőséget ad arra, hogy például Gigabit Ethernet kapcsolatot hozzunk létre. 

Thunderbolt (1, 2) kapcsolat 10 Gp/s átviteli sebességű, azaz az 1 Gb/s névleges átvitelt kínáló Gigabit Ethernetet bőven kiszolgálja, ellenben a korábbi USB Ethernet Adapter termékkel, amely csak közel felét biztosítja a maximális névleges átvitelnek. 

Az Apple Thunderbolt Ethernet Adapter révén valódi Gigabit Ethernet kapcsolattal vértezhetjük fel a mobil Mac-jeinket, akár két Ethernet port lehet az iMac-en (ez port egyesítési szempontból lehet előnyös), ezáltal gyorsíthatjuk a WiFi helyett vezetéken végzett első Time Machine biztonsági mentést, illetve megosztott hálózati tárhelyekhez is színvonalas sebességen férhetünk hozzá. A professzionális videós környezetekben sokféle Ethernet alapú eszköz van, amelyekkel a Thunderbolt (1, 2) adapter révén gyorsul a kapcsolat. 

Az Apple Thunderbolt (1, 2) Ethernet Adapter terméket csak rá kell kapcsolni a gépre, és a hálózati beállítások elérésekor, a System Prefernces / Rendszerbeállításokprogram Network / Hálózat felületén tudjuk konfigurálni a paramétereit. 

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Adapter Akció

Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

8 661,42 Ft + áfa

Bruttó 11 490 Ft

Bruttó 11 000 Ft