AIINO USB-C USB-A Adapter

Fekete színű, rendkívül kicsi kialakítású USB-C USB-A átalakító, amely USB 3.0 sebességgel, 5 Gb/s rátával képes adatot továbbítani, illetve 2,1 Amper áramerősséget továbbít.

Ár: bruttó 3 500 Ft

Oly sok hasznos Mac-es kiegészítő gyártója, az olasz AIINO az egyik legsikerültebb kivitelű USB-A USB-C adaptert kínálja a Mac felhasználók számára, amely figyelembe vesz olyan szempontokat, mint a szomszédos USB-C kapu szabadon hagyása, vagy éppen a rápattintós kemény tokkal való használat, emellett természetesen USB 3 sebességgel kommunikál, és emelt áramerősségű tápot szolgáltat. 

Az AIINO USB-C Adapter úgy került megalkotásra, hogy a meglévő USB-A csatlakozós kiegészítőink gyári kábeleire egyszerűen ráhúzhassuk a kicsiny csatolót, és az nyomban USB-C porttá alakítsa a kábelvéget. Ennek köszönhetően a termék rendkívül kicsi kivitelű, és valóban arra a célra szánják, hogy rajta legyen a kábeleink végén - zenelejátszó mikró-USB kábele, iOS eszközeink Lightning töltőkábele, külső merevlemezünk vagy nyomtatónk kábele mind-mind egyszerűen kiegészíthető ezzel a kábellel. Sőt, az AIINO USB-C Adapter az emelt áramerősség továbbítása révén az Apple USB SuperDrive optikai meghajtót is ellátja árammal, így ahhoz sem kell a sokkal drágább Apple átalakítót választanunk, hanem megoldhatjuk a DVD-ink lejátszását költséghatékony módon. 

Az AIINO mérnökei ügyeltek arra, hogy a MacBook Pro modellek egymáshoz közeli USB-C kapuinak használatát ne akadályozza az adapter: az AIINO USB-C Adapter ennek megfelelően minimalista kivitel, és így kettő elfér egymás mellé, illetve bármilyen egyéb, például Apple USB-C töltőkábel is zavartalanul becsatlakoztatható, csakúgy, mint kisebb méretű USB kulcsok, egyéb kiegészítők. (Ez a paraméter az iMac és iMac Pro hátoldalán is megállapítható: ott ugyan függőlegesen, de szintén kényelmesen elférnek egymás mellett az adapterek.) 

A kis kiegészítő nem lóg túl egyik irányban sem a keretein, így nem zavarja például a gépre pattintott AIINO polikarbonát védőtok viselését sem. A Thunderbolt 3 és USB-C kapukban egyaránt stabilan álló kiegészítő praktikus eleme lehet bárki munkahelyének, aki régebbi USB-A csatlakozóval rendelkező kiegészítőkkel, perifériákkal rendelkezik. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis a Thunderbolt 3 és USB-C (USB 3.1 Gen 2.) kapukkal rendelkező Mac gépekkel.
Szabvány: USB 3.1
Átviteli sebesség: elméleti 5 Gb/s
Áramerősség: 2,1 Amper
Felületek: USB-A bemenet, USB-C csatoló
Szín: fekete

AIINO USB-C USB-A Adapter

Fekete színű, rendkívül kicsi kialakítású USB-C USB-A átalakító, amely USB 3.0 sebességgel, 5 Gb/s rátával képes adatot továbbítani, illetve 2,1 Amper áramerősséget továbbít.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 755,91 Ft + áfa

Bruttó 3 500 Ft