AIINO USB-C Gigabit Ethernet Adapter

USB-C csatlakozós Mac gépekhez kínált Gigabit Ethernet Adapter RJ-45 konnektorral fehér színben.

Ár: bruttó 7 990 Ft

Az Apple bámulatos vékonyságú MacBook termékvonala a vezeték nélküli kommunikáció diadaláról szól, ám néhol mégis szükségünk lehet arra, hogy klasszikus hálózatokhoz kapcsolódjunk. A csúcs teljesítményű MacBook Pro a legmodernebb Thunderbolt 3 vezetékes technológiát kínálja, de a gép vékonysága nem ad módot arra, hogy a ’80-as évekből velünk maradt RJ-45 konnektor elférjen rajta, így bármelyik modell esetén adapter használata szükséges. 

Az AIINO USB-C to Gigabit Ethernet Adapter révén közvetlenül a MacBook vagy MacBook Pro modellhez csatlakoztatott adapterbe dughatjuk az Ethernet kábelt, és érhetünk el akár Gigabit Ethernet sebességű kommunikációt. Az AIINO megoldása az Apple USB Ethernet Adapter fehérségének élményét kínálja, ám az olasz gyártó törekszik a költséghatékonyságra is, így az Apple árszintnél kedvezőbben juthatunk hozzá a hasznos átalakítóhoz. 

Az olasz AIINO többféle hasznos, sokszor hiánypótló kiegészítővel látja el a Mac felhasználókat. A MacBook modelleken alkalmazott USB-C kapu rendkívül sokoldalú és gyors, így kézenfekvő, hogy egyes cégek adaptereket, mások kész dokkolókat alkossanak hozzá. Az AIINO USB-C to Gigabit Ethernet Adapter jól kidolgozott megoldás, mert nem csak a sávszélességet aknázza ki, de az RJ45 konnektornak megfelelő egyéb funkciókat is támogat: nem kell meghajtóprogramot telepíteni a használatához, csak be kell dugni az USB-C portba. Önműködően érzékeli a hálózati képességeket, ennek megfelelően 10 Mb/s, 100 Mb/s vagy 1 Gb/s sebességgel is képes kommunikálni. További extrája, hogy támogatja az Ethernet hálózati kommunikációra való ébresztés funkcióját (wake-on-LAN). 

Az AIINO USB-C to Gigabit Ethernet Adapter az USB 3.1 Type-C „apa” csatlakozóval kapcsolódik a MacBook modellekhez. 12 centiméter hosszúsága révén még nem indokolatlanul nagy, de mégis nyújt némi rugalmasságot. Fehér színű, illeszkedik az Apple adapterek világába. A tápellátását a portról kapja, és működik akkor is, ha egy Apple Multiport Adapterbe csatlakoztatjuk. 

Kiegészítő ajánlatunk:

Moshi Gigabit Ethernet kábel…

Az AIINO USB-C to Gigabit Ethernet Adapter megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

AIINO USB-C Gigabit Ethernet Adapter

USB-C csatlakozós Mac gépekhez kínált Gigabit Ethernet Adapter RJ-45 konnektorral fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 291,34 Ft + áfa

Bruttó 7 990 Ft