SanDisk Connect Wireless Stick adathordozó

WiFi képességgel rendelkező adathordozó az iOS eszközökhöz, USB kapcsolattal a számítógépek számára.

Indulóár: bruttó 19 000 Ft-tól

A SanDisk elsősorban az iOS eszközök egyszerű és kényelmes külső bővítéséhez alkotta meg a Connect Wireless Stick nevű megoldását, amely a szokott módon egy alkalmazás segítségével nyújt vezeték nélküli külső adattárolási lehetőséget, biztonsági mentési opciót és nagy méretű médiafájlok könnyű hordozását az iPad és iPhone felhasználók számára. 

A klasszikus USB kapuval is rendelkező SanDisk Connect Wireless Stick az USB-A csatlakozós számítógépekre is csatlakoztatható, ebben az esetben sima USB kulcsként működik, illetve így tudjuk feltölteni a beépített akkumulátorát, de igazi különlegessége, hogy a bekapcsoló gombját használva aktiválhatjuk a benne lévő WiFi képességet, és az iOS rendszerre telepített SanDisk Connect alkalmazással csatlakozva a hálózatához máris kiaknázhatjuk a vezeték nélküli adathordozó kényelmét.

A SanDisk a tervezés során törekedett a strapabíró és elegáns kialakításra, és szerencsére arra is, hogy a termék ne legyen túl kicsi, így ne veszítsük el amiatt, hogy gyakorlatilag nincsen kiterjedése. Az elegáns külső domború hatszögekkel van tarkítva, hogy a gyártó Apple világ számára alkotott termékeinek eleganciájához igazodjon.

A SanDisk Connect Wireless Stick 64 GB vagy 128 GB extra kapacitással képes felvértezni az iPad készülékünket, így például ha egy hosszabb útra szeretnénk magunkkal filmeket vinni, vagy elérni, hogy az iOS eszközeinkről folyamatos biztonsági mentés készüljön, a termék kiváló megoldást kínál. 

A SanDisk alkalmazása képes arra, hogy egyszerre akár három eszköz felé ossza meg a vezeték nélküli képességeit, így egy családi utazás során mindenki számára elérhetőek lehetnek a közös tartalmak. Ez a funkció szakmai szempontból is előny, hiszen kollégákkal is megoszthatjuk a prezentációinkat vagy éppen az azokhoz használt nagy méretű forrásanyagokat.

A SanDisk Connect Wireless Stick elsősorban azon felhasználók számára különösen ideális, akiknek kis kapacitású az iOS eszközük - a 16, 32 vagy 64 GB-os eszközökön nem szívesen pocsékoljuk mondjuk filmekre a helyet, így igazán jól jöhet egy kis méretű, WiFi alapú, könnyen elérhető és másokkal is megosztható külső tár. 

A termék praktikus előnye az utazók számára, hogy a meghajtó csatlakoztatásakor önműködően képes biztonsági mentést készíteni a Camera Roll / Filmtekercs tartalmáról, így nem kell attól tartanunk, hogy valami katasztrófa folytán elbukjuk a frissen készített fotóinkat és videóinkat, és nem kell külföldön brutális mobilinternet forgalmat generálnunk az iCloud biztonsági mentés adatformai igényei miatt.

A SanDisk Connect Wireless Stick 64 és 128 GB kapacitással fekete színben érhető el. A termék a WiFi mellett USB 2.0 kapcsolatot biztosít a számítógépekkel. 

SanDisk Connect 64 GB

Vezeték nélkül elérhető, a SanDisk Connect alkalmazással használható mobil tárhely az iOS rendszerekhez WiFi kapcsolattal, a Mac gépekhez USB kapcsolattal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 960,63 Ft + áfa

Bruttó 19 000 Ft

SanDisk Connect 128 GB

Vezeték nélkül elérhető, a SanDisk Connect alkalmazással használható mobil tárhely az iOS rendszerekhez WiFi kapcsolattal, a Mac gépekhez USB kapcsolattal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

20 472,44 Ft + áfa

Bruttó 26 000 Ft