OWC hőszenzor megoldás SSD beépítéshez

iMac 2009-2012 közötti gépek bővítéséhez az OWC hőszenzor kábelei szükségesek a ventilátorok megfelelő működéséhez.

Ár: bruttó 16 000 Ft

Az iMac 2009, 2010, 2011 és 2012-es modellek esetén az Apple egy szabványtól eltérő, saját meghajtó csatlakozót alkalmazott: a korábbi külső hőszenzor helyett a speciális SATA kábelezés különálló erei viszik az alaplap felé a meghajtó hő információit. Emiatt nem helyezhetünk a gépbe akármilyen meghajtót, csak olyat, amely ezt a megoldást alkalmazza, vagy gondoskodnunk kell arról, hogy a hő adat eljusson az alaplaphoz, máskülönben a ventilátor mindig emelt fordulatszámon dolgozik majd. 

Az iJoe.hu Apple kereskedés ügyfelei számára megoldást kínál arra, hogy nagy teljesítményű asztali munkaállomásaikat kellő gyorsasággal és nagy hatékonysággal üzemeltessék úgy, hogy az ne menjen a felhasználói élmény rovására a ventilátor túlzott aktivitása miatt. E célra az iJoe.hu az Other World Computing (OWC) cég által gyártott szenzort kínálja az ügyfelei számára, amely révén szabaddá válik az iMac 2009, 2010, 2011 és 2012 modellek bővítése - legyen szó akár a merevlemez SSD-re cseréléséről a kínálatunkból, vagy valamely egyéb, nagyobb kapacitású merevlemez beszereléséről. 

Az iMac 2009, 2010, 2011 és 2012  modellek processzor és videókártya teljesítménye napjainkban is elégségesnek számít, ám a merevlemezek meghaladott műszaki tartalmat nyújtanak a gépben, amely okán hasznos lehet azok SSD-re cserélése. A legideálisabb esetben az összes adatunkat SSD-n tárolhatjuk, amelyhez az iJoe.hu a Crucial nagy kapacitású MX500 sorozatát kínálja. 

Tipp: Az iMac 2011 modellek második meghajtó befogadására is alkalmasak, amelyhez szintén kínálunk megoldást. Ezzel akár 2 x 2 TB SSD is helyezhető ezen iMac modellekbe, hosszú távú, nagy kapacitású gyorsaságot kínálva a gép számára.

Az iJoe.hu Apple Kereskedés nem üzemeltet szerviz szolgáltatót, de külső, minősített szervizpartner bevonásával lehetőséget kínálunk arra, hogy ügyfeleink számára az iMac 2011 modellek merevlemeze cseréjét is végre lehessen hajtani, amely előnyös lehet akkor, ha öregedő lemezünket kívánjuk újabbra cserélni, vagy a gép sebességének látványos fokozása céljából szilárdtest meghajtóra kívánunk váltani. Utóbbi esetben az iJoe.hu a Sonnet Transposer nevű terméket is kínálja, amely révén a 3,5 hüvelykes foglalatba könnyedén beilleszthető a 2,5 hüvelykes SSD modul. 

Az OWC által kínált iMac 2011 hőszenzor jóvoltából az iMac megkapja a szükséges hő információkat, ezáltal a ventilátor fordulatszámát a hűtési igényekhez illeszkedve tudja szabályozni. 

Megjegyzés: Szerviz partnerünk igény esetén az iMac modellek belül esetlegesen porosodó kijelzőjét is kitisztítja a bővítés miatti szétszedéssel egy időben. Ennek díja bruttó 25.000 Ft. Amennyiben kijelző tisztításra is szükség van, úgy a bővítés szervizdíját nem kell külön kifizetni, azt magában foglalja a kijelző tisztítás ára, hiszen nem kerül kétszer szétszedésre a gép.

Figyelem! A beszerelést nem az iJoe.hu végzi, hanem minősített Apple szakszerviz! Emiatt a teljesítési határidők kapcsán előzetes emailes egyeztetés szükséges. A gép beszállítását és visszaszállítását a szervizbe az iJoe.hu elvégzi. A számítógép külső állapotáról az átvétel előtt és után filmfelvétel készül az esetleges kellemetlenségek kizárása érdekében. Kérjük, hogy a művelet előtt - és praktikusan minden egyéb helyzetben is - adataikról biztonsági mentést készíteni szíveskedjenek. 

OWC iMac hőszenzor (2009-2010)

A gyáritól eltérő meghajtó beszerelését kínáló hőszenzor megfelelő ventilátor üzemhez iMac 2009-2010 sorozatba.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 598,43 Ft + áfa

Bruttó 16 000 Ft

OWC iMac hőszenzor (2011)

A gyáritól eltérő meghajtó beszerelését kínáló hőszenzor megfelelő ventilátor üzemhez iMac 2011 sorozatba.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 598,43 Ft + áfa

Bruttó 16 000 Ft

OWC iMac hőszenzor (2012)

A gyáritól eltérő meghajtó beszerelését kínáló hőszenzor megfelelő ventilátor üzemhez iMac 2012 sorozatba.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 598,43 Ft + áfa

Bruttó 16 000 Ft