LMP DataMobile USB-C 2,5" SATA ház

USB-C csatlakozós SATA foglalat 2,5"-es merevlemez vagy szilárdtest meghajtó befogadására fekete színben.

Ár: bruttó 9 990 Ft

Az LMP DataMobile költséghatékony megoldás arra az esetre, ha USB-C csatlakozóval szerelt gépünkre régebbről maradt 2,5 hüvelykes merevlemezünket vagy szilárdtest meghajtónkat szeretnénk csatlakoztatni. 

Gyakorta előfordul, hogy régebbi MacBook Pro mobil gépből vagy Mac mini asztali számítógépből kiemeljük a benne lévő meghajtót, hogy megőrizzük adatainkat és adathordozónkat. Ezek a kis fogyasztású meghajtók 2,5 hüvelykesek, vagyis lehetőségünk van egy USB kapuról ellátni őket árammal. Az LMP DataMobile e területre jelent egyszerű, elegáns és vékony kivitelű megoldást: 10 Gb/s sebességű USB 3.1 Gen 2. csatlakozója révén nem korlátozza még az SSD meghajtók maximális sebességét sem, tápellátása okán pedig külső táp vagy dupla csatlakozó nélkül is képes ellátni az eszközöket. 

Az eszköz a belsejében SATA csatlakozóval rendelkezik, amely révén bármely 9,5 mm-es vagy 7 mm-es meghajtót képes befogadni. Csatlakoztathatjuk a MacBook 12”, MacBook Pro (2016 vagy újabb) és MacBook Air (2018 vagy újabb) modellekhez, az újabb asztroszürke Mac mini gépekhez és az iMac (2017 vagy újabb) és iMac Pro modellekhez is.

Az eszköz 520 MB/s olvasási és 440 MB/s írási sebességet biztosít SSD meghajtóval. Felső burkolata alumínium alapanyagú, hogy ellenálló és elegáns legyen, illetve kedvező legyen a hőleadása. A lemez behelyezése roppant egyszerű, csavarmentes, pattintással és tolással hajtható végre. A meghajtó állapotát LED fény jelzi.

A termék csomagja tartalmaz egy USB-C USB-A átalakítót annak érdekében, hogy a meghajtó kábelére húzva klasszikus USB-A kapura is csatlakoztatni tudjuk a meghajtót. 

Részletes technikai paraméterek

Tápellátás: a portról
Méretek: 119 x 80 x 12 milliméter
Tömeg üresen: 48 gramm
Kompatibilitás: 7 mm és 9,5 mm vastagságú SATA meghajtókkal 2,5”-es kivitelben
Kábel: 40 centiméter hosszúságú USB-C
Kapcsolat: USB-C Type C 3.1 Gen 2 (10 Gb/s)