AKiTiO Neutrino U3.1

Alumínium alapanyagú, USB 3.1 technológiára épülő, USB-C csatlakozós külső ház akár 12,5 mm vastagságú 2,5"-es lemezek számára.

Ár: bruttó 15 000 Ft

Az amerikai AKiTiO cég egyik ígéretes megoldása a MacBook felhasználók számára az USB-C csatlakozóval szerelt Neutrino U3.1 jelzésű ház, amely révén az Apple legvékonyabb gépéhez könnyedén kapcsolhatunk költséghatékony módon külső meghajtót, illetve felhasználhatjuk régebbi Mac-ből kiszerelt vagy külön vásárolt SATAmeghajtónkat, legyen az merevlemez vagy szilárdtest meghajtó. 

Az AKiTiO Neutrino U3.1 elegáns alumínium háza egy SATA III csatlakozót tartalmaz, amely megnyitja a lehetőséget a kedvező árú, klasszikus 2,5 hüvelykes SATAmeghajtók beépítésére. Az akár 12,5 milliméteres magasságot is befogadni képes megoldás révén akár a régebbi, vastagabb 1 TB-os vagy 2 TB-os mobil merevlemezeket is beépíthetjük a külső házba. Emellett bármely népszerű szilárdtest meghajtót, így az iJoe.hu AAR által is forgalmazott Crucial SSD-ket is beszerelhetjük az elegáns ezüstszürke házba, hogy azt a MacBook tárhely kiegészítésére, illetve biztonsági mentésre használjuk.

A termék az USB-C formátumot alkalmazza, így adapter nélkül használható a MacBookmodellekhez, és az USB 3.1 specifikációra épül, azaz 5 Gb/s névleges sebességre képes. Ez kielégíti a leggyorsabb SATA III tárhelyeket is. Az egység alsó része bordázott, amely révén a hőleadást segíti, amely előnyös, ha példáu videóanyagokat dolgozunk fel a MacBook gépen, és az erős terhelésnek teszi ki a külső meghajtót. Az alumínium kialakítás révén az AKiTiO Neutrino U3.1 könnyed kialakítású, egyszerűen mobilizálható, ugyanakkor kellően strapabíró is. 

Megfelelő kábellel akár a klasszikus, nagy méretű, A típusú USB kapura is csatlakoztatható, így bármely Mac géphez hozzákapcsolható. 

Az AKiTiO Neutrino U3.1 SSD-vel mérve 500 MB/s körüli írási és olvasási sebességet produkál, míg merevlemezzel 110 MB/s körülit. 

A konstrukció tökéletes megoldás minden MacBook tulajdonos számára, akik adapterek nélkül szeretne közvetlenül a géphez kapcsolni egy általa megválasztott kapacitású tárhelyet. Remek opció biztonsági mentésre éppúgy, mint nagy méretű adatok külső tárolására. 

Az eszköz nem igényel külső tápegységet, az USB-C kapuról kapja a működéséhez szükséges tápellátást. 

AKiTio Neutrino U3.1

USB-C csatlakozós, alumínium alapanyagú külső ház akár 12,5 mm vastagságú 2,5" merevlemezek befogadására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 811,02 Ft + áfa

Bruttó 15 000 Ft