XtremeMac fa asztali emelvény Qi töltővel

Elegáns asztali emelvény iMac modellek és mobil számítógépek mellé beépített Qi vezeték nélküli töltővel, tolltartó mélyedéssel, hangulatos fa tartóelemmel.

Ár: bruttó 21 990 Ft

Az XtremeMac elegáns asztali tartó megoldást kínál azon felhasználók számára, akik az iMac munkaállomásukat szeretnék kicsit kényelmesebb magasságba emelni, vagy éppen a MacBook Pro alá kívánnak egy olyan tartót, amely a nyak és a szem számára kedvezőbb magasságba emeli fel a gépet. Az emelvény funkció mellé egy praktikus extra is társul: a tartó oldala Qi megfelelőségű vezeték nélküli töltő, így a gép mellett pihentetett telefonunk akkumulátora is magához vehet egy kis plusz áramot. 

Az XtremeMac Wooden Stand With Wireless Charging elnevezésű termék eleganciáját a masszív fehér talpak és a fa tartófelület jelenti, amely barátságos, otthonos arculatot kölcsönöz. Az egység fehér talpai a bal oldalon toll vagy Apple Pencil megtartására szolgáló fehér felső felülettel egészülnek ki, míg a jobb oldalon található a vezeték nélküli töltő felület. Ez a szélesebb rész hátul USB kábellel kapcsolható egy falitöltőhöz, és akár 10 Watt teljesítmény leadására képes - ez az iPhone modellek esetén 7,5 Wattig érdekes, mivel az Apple telefonjai ilyen emelt teljesítménnyel tudnak töltődni. 

Az XtremeMac fa asztali tartó 6 centiméterrel emeli meg a rajta tárolt számítógépet, alá pedig kényelmesen befér a Magic Keyboard, a Magic Mouse és a Magic Trackpad is. További előnye még az íróasztalon, hogy alatta el tudjuk rejteni a kábeleket, illetve a felületére ragasztott Lead Trend kábelkötegelő megoldások valamelyikével fokozott rendezettséget érhetünk el az állvány köré központosítva. 

Az XtremeMac fa tartója innovatív megoldást jelent az iMac és mobil gépeink megemelt asztali tárolására, miközben praktikus extrákkal egészítik ki asztalunkat anélkül, hogy plusz eszközök helyigényét felvetnék. 

XtremeMac fa asztali emelvény Qi töltővel

Elegáns asztali emelvény iMac modellek és mobil számítógépek mellé beépített Qi vezeték nélküli töltővel, tolltartó mélyedéssel, hangulatos fa tartóelemmel.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

17 314,96 Ft + áfa

Bruttó 21 990 Ft