Twelve South HiRise MacBook állvány

Állítható magasságú, alumínium alapanyagú, stabil kialakítású állvány a MacBook termékvonalhoz.

Ár: bruttó 20 000 Ft

A MacBook állványok piacának többféle szereplőjétől eltérő kialakítású termékek közül válogathatunk más-más arculattal, tudással és alapanyaggal. Az egyik legigényesebb megoldást a TwelveSouth cég alkotta meg a HiRise nevű produktum formájában, amely alumínium alapanyagú, a csúszást pedig gumiréteg gátolja. A TwelveSouth HiRise egyaránt alkalmas MacBook Air és MacBook Pro megtartására - alkalmazása külső egér és billentyűzet használatával a legideálisabb. 

A TwelveSouth általában minden termékét rendkívül igényes csomagolásban juttatja el a végfelhasználókhoz, így a HiRise állvány is egy szép barna díszcsomagban kerül átadásra, amelyből kivéve különösebb teendők nélkül használatba vehetjük az eszközt. A tetején látványos felirat figyelmeztet: tartsuk nyomva a felső részt, mielőtt bármi egyebet tennénk. Ez azért fontos, mert a hátoldalon lévő, magasság állításra szolgáló csavar kilazításával az állvány kvázi katapultál, és a kellemetlen meglepetés érdekében ezt célszerű felülről érkező nyomással tompítani. A HiRise belső oszlopában egy erős rugó található, amely folyamatosan felfelé nyomja az állványt. Ezt fékezi meg a csavar, amelyet lazítva a rugót szabadon engedjük, és ez hirtelen felnyomja a tartó részt. Az ideális magasság beállítása után a csavart meghúzva ismét biztonságba tudjuk helyezni a tartó részt, az stabilan tartja a magasságot, amíg a csavart újból ki nem lazítjuk. 

A TwelveSouth HiRise használata több szempontból ideális: az első eshetőség a külső monitor használata a gép mellett, amelyhez ideális magasságba emelhetjük a MacBook Prót. A tartó rész végig gumis, így lecsúszni nem tud róla a gép, dőlésszöge standard, nem módosítható, de erre nincs is szükség, hiszen a kijelző szabadon állítható. A második felhasználási opció a MacBook Pro vagy MacBook Air külső kijelző nélküli, de maximálisan kényelmes használata. Az íróasztalokat tipikusan a kezünk számára kényelmes magasságúra építik. Valójában minden íróasztal alacsonyabb az ideális szintnél, így ha egy füzetbe írunk, akkor is rá kell görnyednünk az asztalra, a bútortervezés hagyományai azonban valamiért ezt a magasságot tették szabványossá, így a hátunk hamar elfárad és megfájdul akkor is, ha számítógépen dolgozunk. A TwelveSouth HiRise segítségével a Mac kijelzője abba a magasságba kerül, amelyhez éppen csak kicsit kell lefelé tekintenünk, és a hátunk számára sokkal ideálisabb pozíciót vehetünk fel. Természetesen mindkét használati módhoz szükséges külső egér vagy ujjkövető és billentyűzet. Ennek előnye, hogy az Apple vezetékes billentyűzetének használatával akár kényelmesen elérhetjük a numerikus felületet is, amely különösen ideális azok számára, akik sokat dolgoznak számokkal, de elsődleges vagy egyetlen gépük MacBook Pro vagy MacBook Air. 

A TwelveSouth HiRise esetén nem mehetünk el a briliáns formaterv mellett sem szó nélkül, amely elegáns és értékes kiegészítővé teszi a terméket. A gyártó büszkén hirdeti, hogy nem csak Mac-barát vállalkozásról van szó, hanem Mac-exkluzív cégről. A HiRise állványra nézve az az érzetünk támad, mintha maga az Apple gyártotta hivatalos állványról lenne szó.

Részletes technikai paraméterek

Legkisebb szélesség: 182 milliméter
Legnagyobb szélesség: 205 milliméter
Mélység: 205 milliméter
Legkisebb magasság: 94 milliméter
Legnagyobb magasság: 142 milliméter
Tömeg: 790 gramm

Twelve South HiRise MacBook állvány Akció

Állítható magasságú, alumínium alapanyagú, stabil kialakítású állvány a MacBook termékvonalhoz.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 748,03 Ft + áfa

Bruttó 26 990 Ft

Bruttó 20 000 Ft