Twelve South Ghost Stand

Láthatatlan kivitelű MacBook Pro asztali állvány átlátszó plexi alapanyagból az ultramodern megjelenésű környezetekbe.

Ár: bruttó 12 000 Ft

A TwelveSouth a transzparens MacBook Pro tartó fogalomkörét a szó szoros értelmében vette, amikor megalkotta a találó nevű GhostStand nevű termékét. A tiszta, minimalista és elegáns formatervezés találkozik az állványban, amely ideális dőlésszögben és standard magasságban tartja a szemünk előtt a számítógépet, hogy ne kelljen görnyedve dolgoznunk akkor sem, ha asztali gépként is egy mobil Mac gépet használunk. 

A TwelveSouth GhostStand a múlt század közepét jellemző műanyag formák világát idézi, és nem titkolja a rokonságot a Philippe Starck által tervezett ikonikus Ghost Chair átlátszó ülőalkalmatossággal sem. Az Apple termékek ultramodern világába remekül illeszkedő termék optimális megoldás, ha például egy MacBook Pro vagy MacBook Air gépet külső billentyűzettel és egérrel használunk egy asztalon. A gép elejét 123 milliméterre emelő termék hátsó része 152,4 milliméterre nyúlik fel, vagyis finoman megdönti a gépet, amely bizonyos élethelyzetekben akár a gépelést is segítheti, de természetesen az ideális állapot a külső billentyűzet és egér vagy ujjkövető használata. 

A vékonyka dobozban érkező termék két részben kerül elcsomagolásra, és egyszerű összerakást követően úgy is marad, vagyis nem mobil használatra tervezte a gyártó, hanem arra, hogy íróasztalunkra kihelyezve tartósan ott használjuk. 

Alján és tetején szilikon réteg található, amely egyrészt az asztalon való elcsúszást, másrészt a ráhelyezett Mac lecsúszását is akadályozza. A vékony szilikon sín nagyon stabilan tartja az alumínium házas gépeket, így nem fenyeget annak veszélye, hogy az lecsúszik a tartóról. (Természetesen a szilikon réteg tisztán tartása alapvető igény. Az erősen porossá váló tartó felület veszíthet a tapadásából.) 

A TwelveSouth GhostStand nevének megfelelően tökéletesen áttetsző, gyönyörű látványt nyújt, mintha a Mac az asztalunk fölött lebegne. A gépet tökéletesen stabilan tartja, az nem billeg, nem dől le egyik irányba sem, hiszen a tartó éppen a négy sarka alatt támasztja meg. 

A szellőzés szempontjából előnyös, hogy például egy áthevülő fa íróasztallal szemben a levegő szabad áramlása hűti a gép alját, így az valamivel kevésbé melegszik, illetve jobban hül. A TwelveSouth GhostStand emellett tökéletes hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz, semmilyen módon nem akadályozza azok használatát - sőt, ha kicsiny méretű perfiréiákat használunk, a gép alatt pozicionálva akár rendezettebbé is tehetjük az asztalunkat. Kényelmesen helyezhetünk el egy kicsiny USB elosztót is a gép közelében az állvány használatával. 

A TwelveSouth GhostStand igen elegáns elemévé válhat a dolgozószobánk vagy irodánk asztalfelületének. Könnyű és helytakarékos, kiemeli a MacBook Pro vagy MacBook Air gépünket, hangsúlyt ad annak az asztalon. Ideális megoldás akkor is, ha egy Apple Thunderbolt Display csúcs minőségű kijelző társaságában kívánjuk használni a gépet, hiszen a kijelző alja sokkal ideálisabb magasságba, szinte párhuzamba kerül a külső kijelző aljával, így nem kell lehajolnunk és felnéznünk a dupla kijelzős mód használatával. 

Méretek

Hossz: 222 milliméter
Szélesség: 286 milliméter
Magasság elől: 123 milliméter
Magasság hátul: 152,4 milliméter
Tömeg: 270 gramm
Kivitel: kristálytiszta átlátszó műanyag

A TweveSouth GhostStand megvásárolható az iJoe.hu Apple Kereskedéstől. 

Twelve South Ghost Stand állvány

Láthatatlan kivitelű MacBook Pro asztali állvány átlátszó plexi alapanyagból az ultramodern megjelenésű környezetekbe.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 12 000 Ft