Satechi Type-C Aluminium Monitor Stand Hub for iMac

iMac modellekhez alkotott alumínium asztali emelő megoldás praktikus előoldali USB-A csatlakozókkal és SD-kártya olvasóval.

Ár: bruttó 24 990 Ft

Az iMac modellek és a kijelzők emelésére többféle állvány létezik a piacon, ám ezek többsége azon kívül, hogy magasabbra helyezi a terméket, nem rendelkezik extra funkcióval. A Satechi Type-C Aluminium Monitor Stand Hub for iMac ezen a trenden változtat, és hasznos csatlakozókkal is kiegészül amellett, hogy megnöveli a kijelző magasságát, ezáltal a szem számára ideálisabb pozícióba emeli a gépet. 

Az elegáns alumínium eszköz színben illeszkedik az iMac és iMac Pro megjelenéséhez, ezáltal az Apple tartozék megjelenésének élményét adja. Az alumínium emellett strapabíró és masszív. Alsó része gumis, így az asztalon sem hagy nyomot.

A nagyjából 20 x 21 centiméteres, megközelítőleg négyzet alakú talp asztroszürke és aluszürke színekben is elérhető, magassága kicsivel több mint 4 centiméter. Különlegessége, hogy USB-C kábele révén az iMac vagy iMac Pro hátoldalához tud csatlakozni, és számos olyan interfészt kínál az előlapján, amelynek elérése az iMac hátán nehézkesebb, és a gép megkarcolására ad lehetőséget. 

Az eszköz három darab gyors USB-A kaput kínál az elterjedt perifériák, USB-kulcsok csatlakoztatására, egy USB-C töltőportot az iPad Pro modellek töltésére vagy USB-C Lightning kábel segítségével az iPhone vagy más kiegészítők töltésére, illetve van rajta SD-kártya és mikró-SD-kártya olvasó is, amely révén gyorsan és hatékonyan tudjuk letölteni a fényképezőgépünk, akciókameránk felvételeit. A minijack kimenet révén pedig a hangszórók, fülhallgatók csatlakoztatására nyílik egyszerű lehetőségünk. 

A Satechi Type-C Aluminium Monitor Stand Hub for iMac előoldali USB 3.0 csatlakozói 5 Gb/s elméleti sebességet kínálnak, vagyis akár gyorsabb perifériák csatlakoztatására is alkalmasak. A kártyaolvasó az UHS-I szabványnak megfelelő technológiát alkalmaz, amely révén 104 Mb/s átviteli sebességet kínál.

Satechi Type-C Aluminium Monitor Stand Hub for iMac - ezüstszürke

iMac modellekhez alkotott alumínium asztali emelő megoldás ezüstszürke színben praktikus előoldali USB-A csatlakozókkal és SD-kártya olvasóval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

19 677,17 Ft + áfa

Bruttó 24 990 Ft

Satechi Type-C Aluminium Monitor Stand Hub for iMac - asztroszürke

iMac modellekhez alkotott alumínium asztali emelő megoldás asztroszürke színben praktikus előoldali USB-A csatlakozókkal és SD-kártya olvasóval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

19 677,17 Ft + áfa

Bruttó 24 990 Ft