Rain Design i360° iMac talp

360 fokban elforgatható kerek talp az iMac 21,5" modellekhez a stílusos tartalom megjelenítéshez.

A Rain Design egyik kiváló, alumínium alapú terméke az i360° nevű fordítókorongja, amely hasonló elven működik, mint a vasúti fűtőházak korongjai: a stabilan elhelyezett tárgyat képes körbeforgatni, így nem szükséges az asztalt karcolva, nehézkesen mozgatni az iMac, Apple Cinema Display, LED Cinema Display és Apple Thunderbolt Display modelleket.

Az i360° termék egy stabil alumínium alapanyagú talp megoldás, amelynek felső része körbeforog. A keretbe bele kell helyezni az iMac vagy az Apple Thunderbolt Display talpát, és az úgy fordítható meg, hogy nem kell durván, az asztalban kárt téve erőltetnünk a forgást. Az i360° két modellje létezik, amelyek egy-egy példánya kompatibilis az iMac 21,5", 27", illetve régebbi 20" és 24" alumínium modellel, illetve az iMac G5 17 és 20", iMac fehér 17" és 20" modellekkel, valamint az Apple Thunderbolt Display 27", a LED Cinema Display 24" és 27", illetve az Apple Cinema Display 20" és 23" modellekkel. Ezeket kétféle méretű talp fogja, amelyeket könnyedén bele tudjuk helyezni az i360° termékbe, amelyet egy imbuszkulcs segítségével tudunk kinyitni, és a nyitott talpba belehelyezni az iMac számítógépet vagy az Apple Thunderbolt Display-t.

A megoldás kitűnő olyan cégeknél, iskoláknál, ahol a monitort meg kell fordítani például demonstráláshoz, hasznos lehet akkor, ha a csatlakozókat szeretnénk elérni, és nem vakon próbáljuk meg bedugni az iMac-be az USB csatlakozót, vagy kihúzni egy Ethernet kábelt. Emellett védelmi szempontból is jelentősége van, hiszen a lakásban meg tudjuk fordítani a gépet, befordítva például a fal felé, így ha gyermekek labdáznak a távollétünkben a szobában, akkor kisebb eséllyel találja el a gépet egy nagyobb méretű labda, vagy szakítja be az Apple Thunderbolt Display üvegét egy ugrálókötél fogantyúja… 

A Rain Design persze a humorról sem feledkezett meg - amikor a terméket kibontjuk, elsőre meglepő, miért is van egy kerek kartonlap különböző figurákkal a dobozban. Aztán az összerakást követően feltűnik, hogy a cég logója, az esőcsepp lyukas, és forgatáskor ott különféle figurák - kiskacsa, síelő alak, maci, pingvin - található meg. Nem alapvető igény a pro felhasználás terén, de aki erre fogékony, annak vidám ez a fajta opció. A jópofának szánt, Apple Thunderbolt Display alatt kissé komikus opció vélhetőleg a kisiskolások és bohókás ifjú hölgyek számára jelent meg a termék arculatában, de a használata fakultatív, hiszen a kartonlapot nem feltétlenül szükséges beszerelni.

Fontos, hogy két külön termék van az iMac 24"-es modellekhez és az összes többi termékhez. Az Apple Thunderbolt Display 30" forgatását pedig nem feltételezi a Rain Design - akinek ilyen komoly monitora van, arra figyeljenek mások, vélelmezheti az elv. Így ahhoz nem kínál terméket a Rain Design.

A termék színben nagyjából azonos az iMac és Apple Thunderbolt Display talppal, a felszerelése egyszerű, a megjelenése elsőre fura, de alapvetően elegáns, és adott környezetekben roppant praktikus. Az ára nagyjából a VESA termékek árában lett meghatározva: bruttó 17.000 forintos áron elérhető.

Az i360° és az i360° 27" egyaránt 1,4 kilogramm, így eléggé stabilan képesek állni, és mivel az iMac súlya lefelé nyomja őket a talpban állva, így nem kell tartani a felborulástól. Az eszköz gumi talpa révén a csúszás veszélye sem áll fenn, sőt, vele igen nehéz tologatni az iMac-et.

Rain Design i360° iMac 21,5" forgó talp Akció

360 fokban elforgatható kerek talp az iMac 21,5" modellekhez a stílusos tartalom megjelenítéshez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 141,73 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft

Bruttó 3 990 Ft