H-Squared Mini Mount

Mac mini (2010-2012) VESA kompatibilis rögzítésére alkalmas cseretalp.

Ár: bruttó 18 990 Ft

Mac mini kicsiny mérete remekül alkalmassá teszi a készüléket arra, hogy akár falon, akár íróasztal lapján elhelyezzük, akár teljesen eltüntessük a televízió mögött vagy éppen az Apple Thunderbolt Display alatti asztallap alá süllyesztve. A H-Squared Mini Mount nevű termékei e célra a legötletesebb módszereket vonultatják fel a könnyedén levehető aljú modellekhez éppúgy, mint a 2014-ben bemutatott, zártabb Mac mini konstrukcióhoz. 

H-Squard Mini Mount a Mac mini unibody 2010, 2011 és 2012 modellekhez

Mac mini unibody modellek alja könnyedén levehető a memória bővítés és a meghajtó csere vagy beépítés céljaira. Ezt a képességet használta ki a H-Squared cég, amikor kvázi egy új talpat kínál megvásárlásra a Mac mini modellek mellé. Ez a talp több lyukkal van ellátva, amelyek a rögzítési célokat szolgálják: a VESA 75 és VESA 100 szabványokkal egyaránt kompatibilitást nyújtanak, de szimplán falra vagy asztallapra való rögzítésre is alkalmasak. Ezt követően magát a Mac minit kell „rácsavarni” az új talpára, és máris rögzítve van. 

A H-Squared teljesen hasonló kialakítású és anyagú talpat készített, így a fali rögzítő megoldás használata nem jelent gyengébb WiFi vételt, rosszabb hűtést vagy nagyobb zajt. A Mac mini éppen úgy fog működni, ahogyan a falra helyezést megelőzően. 

A H-Squared Mini Mount nem csak a falra szerelhetőséget segíti, de egyben lopásbiztos is, köszönhetően egy kimondottan e célra alkotott lopásgátló megoldásnak, amely révén a Mac mini nem vehető le a rögzített talpról: ehhez egy biztonsági csavar használata szükséges. 

Mac mini az eszköz használatával bármilyen szögben rögzíthető, a falra helyezve a csatlakozói a gép tetején helyezkednek el. 

A H-Squared Mini Mount egység remekül használható olyan helyeken is, ahol például számlázunk, és nem szeretnénk, ha a pultban, megközelíthető helyen lenne a gép. E célból az asztal alsó lapjához rögzítve fejjel lefelé tudjuk elhelyezni őt, és kívülről teljesen megközelíthetetlen helyen lesz, csak a kijelzőt látja a nagyközönség, maga a gép rejtve marad. 

A H-Squared fali tartója remek megoldás olyan környezetekben, ahol a Mac mini elrejtése vagy a maximális helytakarékosság a cél: a Mac így elrejthető a televízió mögé egy otthoni szórakoztató központ rendszerben, lopásbiztosan berakható egy kioszk védett oldalába egy nyilvános hozzáférési opció esetén, jól megtakarítjuk a helyét zsúfolt intézményi környezetben. 

A H-Squared Mini Mount megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől a következő számítógépekhez: 
Mac mini Mid-2010 
Mac mini Mid-2011 
Mac mini Late-2012