Twelve South PlugBug World

Világjáró villásdugó csomag és 10 Wattos iPad/iPhone töltő USB-A kapuval, amely a Mac töltőkre csatlakoztatható.

Ár: bruttó 13 000 Ft

A Twelve South cég másodszor is nekifutott a PlugBug nevű ötletes töltő megoldásának, amely immáron egy világutazó csomaggá nőtte ki magát változatlan áron. Elődje az észak-amerikai vásárlók körében igen népszerű megoldást nyújtott, a PlugBug World pedig az európai, brit és ázsiai felhasználók kegyeiért is versenybe száll. 

A Twelve South PlugBug nem egyszerűen egy falitöltő megoldás USB-vel, hanem egy kiegészítő bármely Apple töltőhöz. Ha van egy MacBookMacBook Air vagy MacBook Pro a birtokunkban, és annak töltőjével utazunk, akkor nem kell külön iPad töltőt magunkkal vinnünk, hanem elegendő csupán a Twelve South feltűnő tűzpiros megoldását a töltőnkre tolni azzal az egyszerűséggel, mintha a tápfejet cserélnénk, és máris van egy nagyobb méretű, ám a Mac mellett bármely mobil eszközünket is tölteni képes USB töltő megoldásunk - ez természetesen nem csak az iPadet, de bármely iPhone és iPodgenerációt, illetőleg akár digitális fényképezőgépet, tartalék akkumulátort, autós GPS egységet és sok egyéb, standard USB töltéssel működő eszközt képes feltölteni. 

A Twelve South PlugBug kialakításának elve megegyezik az Apple töltőkével: az egység teteje cserélhető tápfejet tartalmaz, amelyet egyszerűen kihúzhatunk, és igény esetén másik töltőfejjel helyettesíthetünk, amely egy másik országban standard. Az öt fej révén a világtérkép nagyobb része le van fedve, de ha olyan országba utazunk, amelynek ezektől eltérő a konnektor aljzata, akkor lehetőségünk van az esetlegesen egy Apple boltban beszerzett fejjel kiegészíteni ezt a terméket. 

A gyártó ügyelt arra, hogy az iPadek nagyobb tápigénnyel rendelkeznek, és a sima USB töltőkön vagy akár a számítógépekről töltve lassabban töltődnek fel. Ennek érdekében a PlugBug 2,1 Amper áramerősséget ad le, amely az iPadeknek is megfelelő, a gyárival azonos sebességű töltést biztosít.

A Twelve South PlugBug előnye, hogy nem csak azok számára jelent vonzó megoldást, akik MacBookMacBook Pro vagy MacBook Air töltővel használnák, hanem önállóan is alkalmas a használatra: az alja, amely a MagSafe töltőkhöz, illetve az Apple 29 Wattos töltőhöz kapcsolódik, lezárható egy külön elemmel, és a tápfej felhelyezésével egy teljes egységet képez a PlugBug, mintha csak egy sima piros töltő lenne. 

Egy további töltő, amely egybeépíthető a Mac töltőjével azért is hasznos, mert ha nem akarunk külön egységet magunkkal vinni, a Mac két darab USB portjának valamelyikét lefoglalnánk. Ez két port esetén eléggé luxusnak számíthat, ellenben ha a töltőn van egy plusz USB lehetőség, ráadásul úgy, hogy nem külön egységet kell szállítanunk, az igen praktikus. Mi több, a Twelve South kis zsákot is biztosít a termékhez, így akár a PlugBug töltőt és tartozékait, akár a MagSafe töltővel egybeépített egységet könnyedén és elegánsan tudjuk szállítani. 


Twelve South PlugBug World

Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 236,22 Ft + áfa

Bruttó 13 000 Ft