Satechi Dual Type-C 75 Wattos utazó töltő

Kettő USB-C és kettő USB-A csatlakozóval rendelkező, 75 Watt összteljesítményű hálózati töltő megoldás.

Ár: bruttó 18 990 Ft

A Satechi praktikus töltő termékeinek egyike az utazók számára kínált elegáns alumínium bevonatú megoldás, amely 75 Wattos teljesítménnyel képes tölteni kettő darab modern USB-C és kettő darab USB-A eszközt. A kompakt kialakítású egység segítségével egyszerre tölthetünk egy MacBook Pro vagy MacBook Air gépet, egy új, USB-C iPad Pro készüléket, illetve kettő klasszikus USB-A eszközt, mint az iPhone vagy a táskánkban hordozott Magic Mouse. 

A Satechi 75 Wattos USB-C utazó töltő egy emelt teljesítményű, 60 Wattos, és egy normál teljesítményű, 18 Wattos USB-C kapuval rendelkezik, emellett kettő darab, összesen 12 Wattos USB-A kapuval is fel van szerelve. Az egyes portok töltési teljesítményét az eszköz intelligensen szabályozza a csatlakoztatott készülékek függvényében maximum 75 Watt teljesítménnyel. Azaz ha csak egy MacBook Pro van csatlakoztatva, akkor a töltés 60 Watt, de ha egy MacBook Pro és egy iPad Pro is, akkor a nagy teljesítményű USB-C töltő kisebb teljesítményt ad le. 

A Satechi Type-C 75 Wattos utazó töltő ellenálló, hőt toleráló összetevőkből készül annak érdekében, hogy biztonságos és strapabíró kivitelű legyen. Ez garantálja, hogy a töltő hosszú távon a szolgálatunkban maradhat. Az utazó kivitel révén a tápegység 100 Volttól 240 Voltig képes feszültséget befogadni. A cserélhető kábele jóvoltából bármely országban elérhető szimpla borotvakábellel használni tudjuk. 

Köszönhetően a terméknek nem kell külön Mac, iPad és iPhone töltőt utaztatnunk, hanem egyetlen kompakt megoldással tudjuk tölteni az összes készülékünket. A Satechi elegáns megoldása jól illik az Apple stílusához, és megfelelő hosszúságú kábelek segítségével elegánsan oldhatjuk meg akár az állandó asztali töltést is. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis bármely USB-C kapuval rendelkező Mac és iPad Pro készülékkel, valamint bármilyen USB-ről tölthető eszközzel.
Méretek: 10,27 cm x 7,18 cm x 2,3 cm
Tömeg: 214 gramm
Töltési teljesítmény:
Felső USB-C kapu: maximum 60 Watt
Alsó USB-C kapu: maximum 18 Watt
USB-A kapuk: összesen 12 Watt
Garancia: 1 év