Satechi 108W Pro USB-C Desktop Charger

108 Watt összteljesítményű USB-C és USB-A töltő akár a MacBook Pro 16" modellekhez is.

Ár: bruttó 23 990 Ft

A Satechi 75 Wattos utazó adapterének páratlan sikere inspirálta, hogy a cég szállítható méretű kivitelben alkosson egy olyan töltőt, amelyet a MacBook Pro 15” és újabb MacBook Pro 16” modellek töltésére is bátran használni tudjunk. Így született meg a cég 108 Wattos Pro USB-C töltője, amely immáron a legnagyobb mobil gépek töltésével is megbirkózik. 

A Satechi 108 Wattos Pro USB-C töltő a gyártótól megszokott elegáns alumínium kivitellel rendelkezik, így egyrészt jó a passzív hűtése, másrészt jól illeszkedik az Apple eszközök körébe is. 

A Satechi 108 Wattos Pro USB-C töltője négy porttal rendelkezik, amelyek közül kettő normál USB-A kapu, amelyek együttesen 12 Watt teljesítmény leadására képesek. Amennyiben egy eszköz van csatlakoztatva, az képes ezt a maximális teljesítményt kiaknázni. Amennyiben mindkét USB-A kapura van csatlakoztatva eszköz, akkor intelligensen osztódik akár 50-50%-ra a 12 Watt teljesítmény. Ennek segítségével tölthetünk iPod lejátszót, Apple Watch karórát, Lightning csatlakozós kiegészítőket, AirPods fülhallgatót, egeret, billentyűzetet, ujjkövető stb.

Fontosabb eleme azonban a terméknek a két darab USB-C kapu, amelyek teljesen eltérő karakterrel rendelkeznek, és kifejezetten az Apple két népszerű eszközét tartotta szem előtt a gyártó: a MacBook Pro 16” modellt és az iPad Pro táblagépet. A felső port 90 Wattos töltési teljesítményre képes, amely révén megbirkózik bármely új Apple laptop töltési igényével, míg az alsó éppen 18 Wattos, amennyi az iPad Pro gyári töltőjének teljesítménye, de ez a port kiválóan használható az iPhone 11 sorozat töltésére is. 

Az egység cserélhető tápkábellel rendelkezik, vagyis Európában a nem földelt villásdugó van a csomagjában, de a tengerentúlra vagy Keletre utazva az ottani „borotvakábelt” beszerezve használni tudjuk. 

Részletes technikai paraméterek

Méret: 12 cm x 3 cm x 7,9 cm
Tömeg: 417 gramm
Típusszám: ST-TC108WM
Portok: USB-C 90 Wattos kapu, USB-C 18 Wattos kapu, két darab USB-A összesen 12 Watt töltési teljesítménnyel
Garancia: 1 esztendő
Bemeneti áram: 100-240 Volt váltóáram, 50/60 Herz, 1,5 Amper áramerősség maximum