Apple 87 Wattos USB-C töltő MacBook Pro 15" modellekhez

Nagy teljesítményű töltő az Apple-től a MacBook Pro 15" és kisebb tápigényű gépek töltéséhez.

Ár: bruttó 27 990 Ft
Apple 87 Wattos USB-C falitöltő MacBook Pro 15 modellekhez

Az Apple a 2016. októberében bemutatott MacBook Pro termékvonal esetén az USB-C csatlakozó kizárólagosságát honosította meg. Ennek a szabványnak sokféle előnye közül az egyik, hogy képes az adatkapcsolat mellett töltést is továbbítani. A MacBook Pro 15" ennek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb töltővel van felszerelve, amely az iOS eszközök könnyedségét hozza el a Mac világába. 

A cserélhető fejű töltő Magyarországon az európai szabványú fejjel érkezik, de köszönhetően a cserélhetőségének, utazásaink során elegendő az Apple világjáró csomagját megvásárolni, és máris nemzetközileg használható MacBook Pro töltő áll a rendelkezésünkre. 

A töltéshez szükség van egy külön megvásárolható USB-C töltőkábelre.

Az Apple 87 Wattos USB-C töltő és a töltőkábel része minden újonnan vásárolt MacBook Pro 15" (Thunderbolt 3) csomagjának, de természetesen praktikus lehet tartalékkal felvértezni magunkat. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis: MacBook Pro 15" (Late 2016), MacBook Pro 15" (Mid 2017), valamint használható bármely MacBook 12" Retina és MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modell töltéséhez a géphez mellékelt USB-C kábellel
A töltő csomagja a 87 Wattos töltőt és az európai adapterfejet tartalmazza.
USB-C töltőkábel külön vásárolható meg…
Európai táphosszabbító kábel külön vásárolható meg…
A töltő alkalmas egy külön beszerezhető Lightning USB-C adatkábel segítségével az iPhone és iPad modellek töltésére is.

Apple 87 Watt USB-C falitöltő Akció

A MacBook Pro 15" (Thunderbolt 3) modellekhez gyárilag biztosított nagy teljesítményű, 87 Wattos falitöltő USB-C kapuval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

22 039,37 Ft + áfa

Bruttó 29 990 Ft

Bruttó 27 990 Ft