Apple 61 Wattos falitöltő

USB-C kapuval felszerelt falitöltő cserélhető fejjel a MacBook mobil számítógépek mellé. A MacBook gépek szériatartozéka, külön beszerezve remek megoldás tartalék töltőként való használatra.

Ár: bruttó 24 990 Ft

Az Apple a 2016. októberében bemutatott MacBook Pro termékvonal esetén az USB-C csatlakozó kizárólagosságát honosította meg. Ennek a szabványnak sokféle előnye közül az egyik, hogy képes az adatkapcsolat mellett töltést is továbbítani. A MacBook Pro 13" ennek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb töltővel van felszerelve, amely az iOS eszközök könnyedségét hozza el a Mac világába. 

A cserélhető fejű töltő Magyarországon az európai szabványú fejjel érkezik, de köszönhetően a cserélhetőségének, utazásaink során elegendő az Apple világjáró csomagját megvásárolni, és máris nemzetközileg használható MacBook Pro töltő áll a rendelkezésünkre. 

A töltéshez szükség van egy külön megvásárolható USB-C töltőkábelre.

Az Apple 61 Wattos USB-C töltő és a töltőkábel része minden újonnan vásárolt MacBook Pro 13" csomagjának, de természetesen praktikus lehet tartalékkal felvértezni magunkat. 

Apple USB-C töltő, 61 Watt Akció

A MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellekhez gyárilag biztosított töltő USB-C kapuval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

22 039,37 Ft + áfa

Bruttó 30 990 Ft

Bruttó 27 990 Ft

Apple USB-C töltőkábel (1m)

Töltésre szolgáló, hófehér színű, USB-C végű kábel az Apple-től 1 méter hosszúságban.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Apple USB-C töltőkábel (2 méter)

Az USB-C kapuval szerelt MacBook, MacBook Air és MacBook Pro töltésére szolgáló USB-C kábel 100 Watt teljesítmény átvitelének képességével 2 méter hosszúságban fehér színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 905,51 Ft + áfa

Bruttó 7 500 Ft