Twelve South Journal MacBook Pro bőrtok

Luxus minőségű bőrtok a MacBook Pro és MacBook Air modellekhez teljes barkás bőr alapanyagból, konyak színben.

Indulóár: bruttó 38 990 Ft-tól


A Twelve South Journal sorozatú tokjai évek óta a luxus kategóriát képviselik a bőrtokok körében - ha nem is annyira magas árazással, mint az Apple saját bőrtokjai, de minőségben a legkiválóbb színvonalra törekedve. A gyártó szellemesen úgy hivatkozik a tokra, mint „a MacBook tokok MacBookja.” 

A Twelve South Új-Zélandról vásárolt teljes barkás marhabőrt a tok előállításához, amely elegáns és igényes megjelenésű csertölgy, a Twelve South megjelölésében konyak árnyalatú, a bőrtokok körében talán a legkedveltebb színvilágot képviselve. A tok hat lépésből álló, félig növényi cserzéskezelésen esik át. Természetes olaj és viasz kezelést kap annak érdekében, hogy vízálló és UV-álló legyen a külseje. Kopása ezt követően a bőrre jellemző patinává válik, mint a kedvenc bőrkabátunk esetén.

A tok méretben tökéletesen illeszkedik a MacBook Pro 13” és MacBook Air 13”, illetve a MacBook Pro 15”, valamint a MacBook Pro 16” modellekhez. Minden modell esetén a Thunderbolt 3 (USB-C) kapukkal szerelt gépekre értendő a kompatibilitás, vagyis a 2016. után megjelent modellekre. 

A Twelve South Journal külseje mellett a belseje is bőr: itt a fényes kivitel helyett a puha, velúros belsejű szarvasbőrt alkalmazta a gyártó, amely nem sérül a gép fémtestétől, ellenben finoman burkolja be azt. A sarkok meg vannak erősítve annak érdekében, hogy tökéletes védelmet nyújtsanak a benn tárolt gép számára. A gyártó továbbá egy külön felemelhető válaszfal segítségével pedig a BookBook sorozatnál megkedvelt dokumentum tároló rekeszt is átemelte. Itt elhelyezhetünk egy szerződést vagy egy önéletrajzot, bármilyen fontos papírmunkát. 

A Twelve South Journal tok nem csak a szállításra, hanem a használatra is alkalmas, vagyis benne felnyithatjuk a gépet és dolgozhatunk vele. Szabadon maradnak az USB-C kapuk, de a gép alja és a kijelző hátoldala fedve marad. Ez praktikus olyankor, ha nem szeretnénk a hideg gépet a lábunkra venni, de akkor is, ha nem kívánjuk, hogy lássák, hogy egy MacBook Pro modellt tettünk az asztalra. 

A használat után a MacBook Pro a dupla cipzárakkal lezárható tokban szállítható kényelmesen. A dupla kocsis cipzár előnye, hogy a zárás a számunkra kényelmes helyen történik. 

A Twelve South Journal sorozat nem csupán egy MacBook Pro tokból áll, hanem ebben az igényes konyakbarna kivitelben elérhető a CaddySack rendszerező, illetve az iPhone modellekhez is számos tok jelent meg a kínálatban ilyen stílusban. 

Részletes technikai paraméterek

MacBook Air/Pro 13" tok méretei:
26 mm x 321 mm x 248 mm
Kompatibilis az USB-C kapukkal szerelt MacBook Pro és MacBook Air modellekkel.

MacBook Pro 15" tok méretei:
26 mm x 368 mm x 258 mm
Kompatibilis az USB-C kapukkal szerelt MacBook Pro 15" modellekkel.

MacBook Pro 16" tok méretei:
Gyártás alatt…

Twelve South Journal MacBook Pro bőrtok (13")

Prémium teljes barkás bőr alapanyagú konyak színű bőrtok a MacBook Pro 13" (USB-C) modellekhez a népszerű BookBook sorozat gyártójától.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

30 700,79 Ft + áfa

Bruttó 38 990 Ft

Twelve South Journal MacBook Pro bőrtok (15")

Prémium teljes barkás bőr alapanyagú konyak színű bőrtok a MacBook Pro 15" (USB-C, Touch Bar) modellekhez a népszerű BookBook sorozat gyártójától.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

35 425,20 Ft + áfa

Bruttó 44 990 Ft