Moshi Treya aktatáska

MacBook Air és MacBook Pro 13" modellekhez készült elegáns vegán bőr alapanyagú, könnyű és vékony táskák kézi fogantyúval és vállpánttal.

Ár: bruttó 35 990 Ft

A Moshi elegáns táska termékvonalának egyik legvonzóbb darabja a Treya Briefcase elnevezésű aktatáska megoldás, amely nem csak egyszerű és könnyed szállítási mód a MacBook Air és MacBook Pro 13” méretű számítógépekhez, de valóban az, amit a neve sugall: vékony aktatáska. A cég alapvető árnyalataiban, fekete és csertölgy jellegű barna színben érhető el. 

A Moshi Treya Briefcase egyszerre modern és klasszikus: kialakítása, MacBook tároló rekesze és belső elrendezése abszolút a kör követelményeinek felel meg, míg a megjelenése és kidolgozottsága a régi idők bőrtáskáit idézi. A termék kényelméhez hozzájárul a kétféle szállítási mód: az erős és középen összekapcsolható kézi fogantyú mellett a levehető, illetve másféle színekre is cserélhető vállpánt segítségével is mozgathatjuk a táskát - aktuális igényeink függvényében. A kézi fogantyú összekapcsolása révén a táska mindig útra kész, ha lerakjuk, a fogantyúi akkor is kézre fognak állni a felemeléskor. Ez egy igazán egyedi és jó ötlet volt a Moshi tervezői részéről, amely megszokott az aktatáskák világában, de újszerű a laptoptáskák műfajában.

A Moshi bőrtáskái hagyományosan nem az állatvilágból eredeztethető alapanyagra épülnek, hanem speciális gyártási eljárással készített úgynevezett vegán bőrt alkalmaznak. Ez a növényi eredetű anyag több előnnyel is rendelkezik: a valódi bőrrel szemben például az, hogy nem kell hozzá állatokat feláldozni, a műbőrrel szemben pedig az, hogy nem veszti el színét és ruganyosságát az első meleg nyári napsütésben, hanem évekig megőrzi minőségét. A vegán bőr vízlepergető bevonattal is el van látva, így természetesen egy zápor nem jelenti azt, hogy minden benn tárolt eszköz elázik, hanem a víz cseppekben lepereg a táska felületéről.

A növényi bőr mellett a Moshi másik kedvenc anyaga a cink, amely a patentok és csattok alapjául szolgál. Ezek a ragyogó fémelemek a fekete és a barna színű táskán is igényesen mutatnak.

A Moshi Treya Briefcase egyik extrája, hogy a külső kis zseb lecsatolható, ezzel még vékonyabbá tehető a táska. A bőrpánttal átfűzhető kis külső zseb patentokkal rögzül a táska testéhez, de ha nincsen rá szükségünk, akkor egyszerűen levehetjük, és a táska megjelenése ugyanúgy teljes értékű marad. Ha szükségünk van rá, néhány egyszerű mozzanattal felhelyezhetjük, és például nagyobb utazás esetén töltőt, kábeleket, adaptereket helyezhetünk bele, hogy például minden előadásunk során legyen a táskában VGA adapter is, biztos, ami biztos.

A táska tisztítása nem igényel speciális módszert. A külső felület bármely bőrtisztítóval takarítható, a belső rész nedves ruhával és durvább szövettel, például szarvasbőr törlővel takarítható. A táska szárítást nem igényel, a takarítást követően hagyni kell természetes módon megszáradni.

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis a MacBook Air 13” és MacBook Pro 13” modellekkel
RFID zseb a rádiófrekvenciás kártyák biztonságos szállításához
Cipzáros fő tartó rekesz
Tömeg: 700 gramm
Hossz: 40 ceniméter
Szélesség: 4,5 centiméter
Magasság: 25,5 centiméter
Típusszám: 99MO118003 (fekete), 99MO118752 (barna)

Moshi Treya aktatáska - barna

Elegáns, barna színű, kézben és vállon egyaránt hordható aktatáska a MacBook Air és MacBook Pro 13" modellekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

28 338,58 Ft + áfa

Bruttó 35 990 Ft