Moshi Muse tok család

Elegáns MacBook Air 13", MacBook Pro 13" és iPad Pro tok kicsiny kábel tartóval.

Ár: bruttó 11 990 Ft

A Moshi Muse termékcsalád az Apple kínálatában megjelent többféle termékkel biztosít széles körű kompatibilitást, miközben a mobil eszköz mellett annak töltő kábelét, videó adaptereit, tartalék akkumulátort, illetve kisebb méretű töltőt is szállíthatunk benne. A tokok kétféle színterv szerint elérhetőek: a Szahara bézs a Moshi védjegyének számító halvány homokszínű, míg a grafit fekete az Apple által kedvelt asztroszürke árnyalatokhoz simul kiválóan. 

A Moshi Muse a gyártó által szabadalmaztatott különleges Terahedron™ márkanevű mikrotextil alapanyagból készül, amely rendkívül strapabíró és közben igen könnyű: mindössze 225 gramm a tömege. Az anyag vízzel tisztítható, a felületét nedves ruhával áttörölhetjük anélkül, hogy kárt tennénk benne, ezáltal a bézs változat is tisztán tartható. A tok felülete kellő merevséget biztosít a benne lévő készülék megfelelő védelméhez. 

A termék két méretben kerül gyártásra: a dedikáltan a MacBook 12” modellekhez alkotott változat kisebb méretű, kompatibilis a MacBook Air 11” készülékekkel is, míg a Muse 13” az iPad Pro 12,9”, a MacBook Air 13”, MacBook Pro 13” (Retina) és a MacBook Pro 13” (Thunderbolt 3) változatokkal használható. 

A tok különleges megoldása a SlipGrip™ nevű záró megoldás, amely felnyitásával csúsztatható be a gép. Ez a fedlap úgy működik, mint egy boríték lezáró része, ám nem nyílik ki véletlenszerűen, és nem engedi, hogy a gép kicsússzon, ha netán fejjel lefelé fognánk meg a tokot. Ez nagyon praktikus és egyedi megoldás a műfajban, hiszen a cipzár nélküli tokoknál általában komoly veszélyt jelent a gép kicsúszása, a Moshinak azonban sikerült erre a kihívásra is megoldást találnia. 

A tok elején lévő kisebb zseb remekül alkalmas arra, hogy adaptereket helyezzünk el benne, így például az iPad Pro készülékhez használt Lightning Digital AV Adaptert, vagy a Mac-hez magunkkal vitt Apple USB-C Digital Multiport Adaptert - ezek kényelmesen simulnak bele a tok síkjába. Befér a kicsiny zsebbe az iPad Pro és a MacBook töltője is, tehát ezek szállítására is használhatjuk a nyílást, ha nem zavaró az a tény, hogy így a vastagságuk okán azok látványosan kiemelkednek a tok síkjából. Ugyanúgy behelyezhető a tokba a Magic Mouse egerünk, amennyiben a mobil géphez ezt használjuk.

A Moshi Muse kapcsán fontos kiemelni a cipzármentesség és a tépőzármentesség paramétereit, mert a tok ezen elhasználódó és karcolásra képes elemek nélkül oldja meg a funkciója ellátását. Vékony kivitele révén alkalmas arra is, hogy válltáska vagy hátitáska laptop tároló rekeszébe helyezzük el. 

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft