Moshi iVisor matt kijelző fólia

A MacBook és MacBook Pro modellek kijelzőjére helyezhető, tükröződésmentes kivitelű, tisztítható, többször felhelyezhető kijelző védő fólia a Moshi cégtől.

Ár: bruttó 10 000 Ft

A MacBook Pro modellek matt felülete sokak számára az egyik legkedveltebb képessége volt a gépeknek. Az Apple aztán az élénkebb színek látványa érdekében erről áttért a PC-s világ által is kedvelt fényes kivitelre, amely valóban sokkal teltebb színeket biztosít, ám magával hoz néhány elkerülhetetlen effektust, mint például a tükröződést. Noha a MacBook Pro modellek fényereje kiemelkedő, és a kijelző üveg rétege be van vonva tükröződésmentes réteggel, valamennyi visszaverődés a fényes felületről elkerülhetetlen. Erre a problémakörre alkotta meg a Moshi az iVisor AG termékcsaládját, amely a MacBook Pro modellek méretében készült, és könnyen felhelyezhető megoldást kínál a mobil számítógépek kijelzőjének tükröződéstől mentessé tételére. 

A Moshi iVisor AG roppant népszerű termékévé vált a gyártónak, amelyet azzal értek el, hogy a felhelyezést nagyban leegyszerűsítették a rivális márkákhoz képest. A fóliákkal kapcsolatos legkomolyabb kihívás mindig azok felhelyezése, ezért nagyszerű a Moshi szabadalmaztatott eljárása, amely révén a jól beillesztett fólia felhelyezése viszonylag könnyed művelet. 

Az iVisor AG felrakása előtt tökéletesen le kell tisztítani a kijelzőt, hogy ne legyenek rajta ujjlenyomatok, szennyeződések és porszemek. Ezt követően el kell távolítani az iVisor hátoldaláról a védőréteget, és beigazítani fentről lefelé haladva a kijelző tetejéhez és széleihez a fóliát. Nagyon fontos, hogy a kamerához pontosan illesszük a fólia felső részét, mert ez meghatározza a további felhelyezés eredményességét. 

Ezt követően finoman lefelé haladva tudjuk felhelyezni az iVisor AG lapot a kijelzőre, amely ezt követően matt megjelenést kap, védett lesz a jellegzetes sérülésektől, amelyet a billentyűzetre kerülő szilárd szennyezőanyagok karcolóhatása okoz sok gép esetén a kijelző felső rétegén. 

A matt kijelzőn valósághű képet kapunk, és többé nem kell a tükröződés kellemetlenségeivel foglalkoznunk, mivel a matt kijelző nem tükröződik. 

A Moshi iVisor felülete tisztítható, és szükség esetén levehető, vízzel történő mosást követően újra felhelyezhető, ezáltal másik gépen is használható. 

Moshi iVisor matt fólia - MacBook 12"

A MacBook 12" Retina modellekre szánt matt kijelzővédő fólia a Moshi cégtől, amely tisztítható és újra felhelyezhető.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

7 874,02 Ft + áfa

Bruttó 10 000 Ft

Moshi iVisor matt fólia - MacBook Pro 13"

A MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellek kijelzőjére szánt védőfólia matt kivitelben, fekete szélekkel. Tisztítható, újra felhelyezhető.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

7 874,02 Ft + áfa

Bruttó 10 000 Ft

Moshi iVisor matt fólia - MacBook Pro 15"

A MacBook Pro 15" (Touch Bar) modellekre szánt matt kivitelű kijelző védő fólia fekete szélekkel. Tisztítható, újra felhelyezhető.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 874,02 Ft + áfa

Bruttó 10 000 Ft