Moshi Helios mini 13" hátitáska

MacBook Pro 13" (USB-C) és MacBook Air 13" modellekhez kínált könnyed és kis méretű hátitáska vegán bőr alapanyagból.

Ár: bruttó 30 000 Ft

A MacBook Pro 13” modellek töretlen népszerűségére reagálva tervezte meg a Moshi a népszerű Helios hátizsákjának kisebb méretű változatát, a Helios Mini nevű termékcsaládot, amely kimondottan a termékcsalád aktuális szériájához illeszkedik méretben, azaz a 2016. őszétől megjelent MacBook Pro 13” modellekhez alkották. Az olívazöld árnyalatú példány visszafogottan határozott megjelenésű, míg az elsősorban hölgyek számára alkotott szavannabézs a világos árnyalatok szerelmesei számára vonzó. 


A Moshi Helios Mini termékcsalád a gyártó által előszeretettel alkalmazott vegán bőr alapanyagú, vagyis úgy használnak bőrt, hogy nem kell állatokat elpusztítani, mert növényi forrásokból tudnak szinte teljesen hasonló érzetű és minőségű terméket előállítani. A növényi bőr előnye, hogy ultrakönnyű, vagyis kimondottan optimális hátitáska alapanyagának, főleg hölgyek számára, hiszen a táska önmagában nem nyom annyit, mint a benne szállított gép, mindössze 700 grammos.

A Moshi Helios Mini hátitáska ugyan kicsi, de nem mond le azon paraméteréről, hogy végtelenül praktikus legyen: ízléses vászon borítású belseje több cipzáros zsebbel, nagy tárolórekesszel, dedikált MacBook Pro tartóval, és több nyitott tárolóval is rendelkezik, amely révén a Mac mellett sokféle kiegészítőt el tudunk benne helyezni. A Helios Mini külsejének különlegessége még az úgynevezett Napóleon zseb, amely a hátunk mögé illeszkedik: ezt lehetetlen a figyelmünk nélkül kinyitni, ezáltal roppant biztonságos, másrészt pedig könnyű a tartalmához hozzáférni, ha levettük a táskát, tehát a benne tárolt iPhone készüléket könnyen fel tudjuk venni, ha bejövő hívást hallunk. 

A Moshi Helios Mini kimondottan az USB-C kapukkal ellátott MacBook Pro 13” modellekhez készült: párnázott, megerősített belső zsebei ezek biztonságos és kényelmes szállítását célozzák. A táska alapszolgáltatása, hogy vízlepergető hatású, vagyis egy esős napon sem kell féltenünk a benn tárolt Mac-et. 

A Moshi olyan extrákra is figyelt, mint az RFID szigetelésű belső zseb annak érdekében, hogy a mágneskártyákon tárolt személyes adatainkat ne tudják leolvasni olyanok, akik közel kerülnek a táskánkhoz, és adatokat gyűjtenek be.

Az egészséges életvitel része a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, így a Moshi egy palack szállításra szánt belső formát is alkotott, amely révén kényelmesen vihetünk magunkkal frissítőt a táskában. 

A táska külsején úgy tűnik, mintha fémcsattokkal záródna, ám ez csak a formaterv része. Valójában kényelmesebben használható és rendkívül erős mágneses zár óvja a táska beltartalmát. 

Moshi Helios Mini olíva zöld hátitáska

A MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) és MacBook Air 13" modellekhez szánt kis méretű hátitáska vegán bőr alapanyagból.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

23 622,05 Ft + áfa

Bruttó 30 000 Ft

Moshi Helios Mini szavanna bézs hátitáska

A MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) és MacBook Air 13" modellekhez szánt kis méretű hátitáska vegán bőr alapanyagból.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

23 622,05 Ft + áfa

Bruttó 30 000 Ft