Moshi ClearGuard billentyűtakaró

Az Apple billentyűzetekre illeszkedő, víztiszta átlátszó billentyűvédő takaró megoldás ISO kiosztás szerint, magyar és egyéb európai billentyűzetekre. 0,1 mm vékonyság, tökéletes illeszkedés.

Indulóár: bruttó 6 990 Ft-tól

Az Apple billentyűzetei művészi tökéletességgel megalkotott, ultravékony konstrukciók. Ezzel összefüggésben igen értékesek is, így megóvásuk fontos szempont lehet a tartós megbízható használathoz. A Moshi ClearGuard termékcsalád ezt a célt hivatott megvalósítani sokféle kivitelben, az Apple különböző billentyűzeteire alkotott kivitelben. 

A Moshi ClearGuard egy ultravékony fólialap, amely szinte láthatatlanul illeszkedik az Apple billentyűzeteire, legyen az Magic Keyboard, MacBook Pro Touch Bar billentyűzet, vagy éppen a funkciógombos gépek klaviatúrája. 

A Moshi felismerte az efféle billentyűzetvédő megoldásokkal kapcsolatos legtöbb problémát, és igyekezett hatékonyan megoldani azt. A ClearGuard termékek szállításuk során, illetve csomagolásukban vízszintesen vannak elhelyezve, hogy ne gyűrődjenek, és ne kelljen napokat várni, mire megfelelően rásimulnak a billentyűkre. A termék ultravékony kivitelű, alig egy tized milliméter, amely révén nem nehezítik nagyban a gépelést. A vastagabb szilikon megoldásoknál jól érezhető a gépelésnél, hogy nehezebb lenyomni a gombokat. A Moshi ClearGuard élménye közelebb áll a billentyűzet valós érzetéhez. Köszönhetően a magas átlátszóságú, tökéletes tisztaságú termoplasztik uretán alapanyagnak, a gombok és azok megvilágítása remekül átlátszik. (A gyártás során használt alapanyag tesztelt, az egészségre káros anyagot nem párolog ki a felmelegedése során sem.) 

A Moshi ClearGuard használatával növelhetjük a billentyűzet és a gép túlélési esélyeit, ha véletlenül valami folyadék borul az eszközre, illetve megkímélhetjük a morzsáktól, szennyeződésektől. A billentyűzet takaró fóliát letakaríthatjuk, vízzel lemoshatjuk. 

A Moshi többféle kivitelt alkotott a termékből: A kis méretű Magic Keyboardhoz kínált Moshi ClearGuard MK a magyar és nemzetközi angol modelleken alkalmazható (ISO kiosztás), és teljes mértékben fedi az összes gombot. A MacBook Pro (Late 2016 vagy újabb) funkciógombos változatokra szintén teljes mértékben fedő konstrukció készült, amely egyúttal a MacBook 12” Retina modellekre is illeszkedik. Ez a Moshi ClearGuard MB (without Touch Bar) termék. Míg a Touch Bar felülettel rendelkező MacBook Pro 13” és MacBook Pro 15” modellek esetén a Moshi ClearGuard MB termék úgy lett kialakítva, hogy elfedi a billentyűzetet, finoman burkolja a Touch Bar felületet is, de szabadon hagyja annak jobb oldalát, hogy a Touch ID funkciót használhassuk. 

A megoldások révén egyrészt fokozhatjuk a termékek védelmét, másrészt megóvhatjuk őket a felületi kopástól, amely elhasználttá teszi a gépek billentyűzetét, és csökkenti eladáskori értéküket. 

A Moshi ClearGuard termékek egységesen bruttó 6.000 Ft-os áron vásárolhatóak meg az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Moshi ClearGuard MB (2008-2015.)

Ultravékony és átlátszó kivitelű védőfólia a MacBook Air 13" (2009-2017) és a MacBook Pro (2008-2015) modellekre.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Moshi ClearGuard MacBook Pro 13" (funkciógombos)

A MacBook Pro 13" Thunderbolt 3 csatlakozós, funkciógombokkal rendelkező verzióra szánt szilikon billentyűvédő fólia.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Moshi ClearGuard védőfólia Touch Bar MacBook Pro modellekre

Ultravékony átlátszó szilikon védőréteg a MacBook Pro Touch Bar modellekre európai kiosztással.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft