Mobee PowerBar akkumulátor

A Magic Trackpad 1 és a régebbi, elemes Apple Wireless Keyboard termékekbe illeszthető lítiumionos akkumulátor.

Ár: bruttó 4 990 Ft

A Mobee különféle akkumulátor és töltő termékeivel azt a nem titkolt célt segíti, hogy az alkáli elemek fogyasztásának gátat szabjon. A gyártó lítiumionos akkumulátorai akár évekig használhatóak, meggátolva a nehezen újrahasznosítható, körülményesen begyűjthető elemek pazarlását. A Mobee Power Bar a Magic Trackpad 1 és az Apple Wireless Keyboard kételemes billentyűzet számára jelent okos alternatívát az elemek használata helyett. 

A Mobee Power Bar lítiumionos akkumulátor első feltöltése hat órát vesz igénybe, és egy teljes feltöltéssel tíz napig használható. A mellékelt mikró-USB kábellel bármikor tölthetjük az akkumulátort - akár egy Mobee Magic Hub segítségével is. Ha épp nem használjuk a Magic Trackpad 1 vagy Apple Wireless Keyboard kiegészítőnket, akkor bedughatjuk az USB kábelt, és rátölthetünk a lítiumionos akkura. 

A Mobee Power Bar könnyedén behelyezhető az Apple termék elem nyílásába. Mikró-USB csatlakozóval ellátott vége enyhén kilóg a készülékből, hogy könnyű legyen a töltés és a csere. 

A Mobee 500 töltési ciklust ígér a Power Bar termék kapcsán, amely azt jelenti, hogy több évig képes kiváltani a termék az elemek vásárlásának igényét. Az akkumulátorra a gyártó egy év garanciát vállal. 

Technikai paraméterek

Akku tömeg: 38 gramm
Egy töltéssel üzemel: 10 napig
Töltési idő: 6 óra
Fogyasztás USB-ről: maximum 200 mA
Várható ciklusszám: 500
Kábel: mikró USB, fehér színű
Kábel hossz: 80 centiméter
Garancia: 1 év

Figyelem! A termék csak a két AA elemmel működő ujjkövetővel és billentyűzettel kompatibilis. Ezek típusszáma: MC380ZM/A, MC184MG/A, MC184Z/A. 

Mobee Power Bar akkumulátor Akció

A Magic Trackpad 1 és a régebbi, elemes Apple Wireless Keyboard termékekbe illeszthető lítiumionos akkumulátor.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 4 990 Ft