iMac 21,5" és 27" (Intel) asztali munkaállomások

Az Apple "minden egyben" kialakítású asztali számítógépe bámulatos Retina kijelzővel 4K vagy 5K felbontásban.

Indulóár: bruttó 449 990 Ft-tól


Twelve South Back Pack az iMac hátára

Twelve South BackPack 3

A TwelveSouth BackPack termék lyukacsos kialakítású, acél alapanyagú, amely révén rendkívül stabil, nehezen hajlik. A kialakítás segíti a kábelek elegáns elvezetését, a rögzítést pedig különféle csavar megoldások biztosítják. A jóvoltából minimalizálható az asztalunkon lévő perifériák száma, az általuk elfoglalt hely területe. A BackPack annyira erősen tart, hogy akár az AirPort Time Capsule terméket is ráhelyezhetjük, és lehetőségünk van egy iMac vagy Apple Thunderbolt Display esetén az Ethernet alapú összeköttetésre, amely révén az egész konstrukció sokkal gyorsabban üzemel, mintha WiFin keresztül használnánk. 

Ha a BackPack nem hátrafelé, hanem előre áll, akkor a kijelző alatti területet hasznosítja, de nem lóg bele a kép hasznos részébe, hanem alatta foglal helyet. iPhone-t, pénztárcát, kulcsokat, mini merevlemezt egyaránt elhelyezhetünk rajta ilyenkor. 

A Twelve South BackPack 3 iMac talpra helyezhető polc…

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft

iLoud Micro Monitors hangsugárzók

Az IK Multimedia zenészek számára tervez termékeket, így az iLoud Micro Monitors hangfalpár megalkotása is a referencia minőségű hangreprodukálást célozta. Lineáris hangkép, színezésmentes visszajátszás voltak a fő vezérvonalak. A tervezés során az is szempont volt, hogy az amúgy is zsúfolt asztalon a hangfalpár ne követeljen magának indokolatlanul sok helyet, de lehetőleg ideális hallgatási pozícióba kerüljön.

iLoud Micro Monitors

Az iLoud Micro Monitors különálló erősítőkkel rendelkező hangfalpárból áll, amelyek együttesen 50 Watt kimeneti teljesítményt biztosítanak. Mindezt elképesztően kis méretű szerkezetben teszik úgy, hogy 3”-es (7,62 cm átmérő) teljes skálás sugárzóra épülnek, és egy 3/4”-es (1,9 cm átmérő) magassugárzót is tartalmaznak. Egy hangfalban külön erősítője van a hangsugárzóknak, így a kéthangszórós szett összesen négy erősítővel rendelkezik. 

A gyártó a jelfeldolgozást egy 56-bites digitális jelfeldolgozóra (DSP) építette, amely a hangsugárzók vezérlése mellett a dinamika szabályozásáért és a frekvenciaváltásért is felel. 

Az IK Multimedia ügyelt arra, hogy az iLoud Micro Monitors hangfalpár sokféle kapcsolati lehetőséget biztosítson. A vezetékes minijack kapcsolat mellett RCA bemenet is található rajta, valamint Bluetooth kapcsolatra is képes. A Bluetooth jelátvitel révén nincsen kizárólag a stúdió használatra korlátozva az eszköz, hanem otthoni és multimédia élményekhez is hozzájárulhat. 

iLoud Micro Monitors

Az iLoud Micro Monitors termék lapja…

Satechi Type-C Clamp Hub Pro

Satechi Type-C Clamp Hub Pro

A Satechi az iMac és iMac Pro modellek tulajdonosai számára alkotott rendkívül ötletes megoldást az USB-C és USB-A kiegészítők, illetve SD és mikró-SD kártyák előoldali fogadására. A Satechi Type-C Clamp Hub Pro konstrukció egyetlen Thunderbolt 3 kaput foglal le, színben illeszkedik a gép alumínium anyagához, és ötletesen a szellőző nyílásba kapaszkodik, így áll stabilan az iMac kijelzője alatt. 

Az egység három darab USB-A porttal rendelkezik, amelyek USB 3.0 szabványúak, egyenként 5 Gb/s átviteli sebességet kínálnak. Mellettük jobbra található az USB-C kapu, amely adatátvitelre szolgál, olyan egységek kapcsolhatóak rá, amelyek USB 3.1 Gen. 2. szabványon cserélnek adatot. E kapura rá tudjuk kapcsolni például a Satechi USB-C házba helyezett SSD meghajtónkat is. 

A megoldás legpraktikusabb vonása a kártyaolvasó. Az iMac-en ugyan van normál méretű SD-kártyaolvasó, de annak hozzáférése nem a legkényelmesebb, hiszen a gép hátán foglal helyet. Sokkal előnyösebb ezt a tudást az előoldalon elérni, többek között azért is, mert nem fordul elő, hogy a kültéri fényképezésnél jövünk rá, hogy az iMac hátában felejtettük a memóriakártyát. 

A Satechi USB-C Clamp Hub…

Apple USB SuperDrive optikai meghajtó

Az Apple felismerte, hogy napjainkban az optikai lemezek a kihalás szélére kerültek, így számítógépeiből folyamatosan hagyta ki ezt a funkciót, ezáltal vékonyabb, kisebb, elegánsabb formavilágot alkotva. A folyamat eredményeként a jelenlegi termékvonal egyetlen tagja sem tartalmaz már optikai meghajtót, helyette a cég egy USB csatlakozós megoldást, az Apple USB SuperDrive terméket kínálja a CD és DVD lejátszás, illetve írás feladatkörére. 

Apple USB SuperDrive optikai meghajtó

A termék maximálisan egyszerű: alig nagyobb, mint egy CD, és nem igényel külön tápot, mivel a számítógépek megemelt feszültségi képességű USB kapujáról kap a működéséhez megfelelő mennyiségű áramellátást. 

Az Apple USB SuperDrive az Apple alumínium formatervezésének egyik periféria remeke: könnyű, így egyszerűen szállítható, vékony, így illeszkedik az Apple termékeihez, rövid fehér kábele pedig ésszerű kapcsolatot tesz lehetővé akár az asztali gépekkel, akár a Mac mini szerverrel, akár a mobil géppel. Az egység mindösszesen egy USB csatlakozót igényel. 

Az Apple USB SuperDrive termékről…

Memória bővítés az iMac 27" modellekhez

Az iMac 27" Retina 5K modellekben a felhasználó által hozzáférhető memória modulok vannak. Összesen négy modul helyezhető a gépbe, így a gyári 2 x 4 GB eltávolításával akár 128 GB-ig bővíthetjük a gépet. E bővítés anyagilag jóval gazdaságosabb utólag, mintha gyárilag rendeljük több memóriával a gépet. Az iJoe.hu AAR az élettartam garanciás Crucial, Transcend és Blitz Micro modulokat forgalmazza, amelyek minőségben azonosak az Apple által szállított modulokkal. 

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft